A vendégek számára szomorú hírt tett közzé közösségi oldalán az egri Keszegsütő, mely évek óta népszerű vendéglátóhelynek számított Heves vármegye székhelyén.
Az elmúlt 6 évben sok minden történt: megnyitottuk az egri Keszegsütőt, nap mint nap sütöttük frissen, finoman a hazai halakat, főztük a szívet is melengető halászlevet, megismertünk Titeket, láttunk meghitten ebédelő párokat, vidám családi lakomákat, halételekkel ismerkedő boldog gyerekeket. Láttuk, ahogy a hal a mindennapotok részévé vált, amitől igazán boldogok vagyunk, hiszen ez a fő célunk: a hal szeretetének és a régmúlt idők hagyományainak, az emberi értékeknek a megtartása – fogalmaztak a bejegyzésben.
Mint írták, bíznak benne, hogy vendégeik továbbviszik ezeket az értékeket és az egri Keszegsütőben megélt élményeket.
Sajnos egy korszak most lezárul, egri éttermünket bezárjuk. Köszönjük Nektek az elmúlt éveket
– búcsúztak, ám a bezárás okait nem közölték.
A sajnálkozó kommentek sorában az egyik hozzászóló ezt írta:
egyediek voltak, mivel nem a büdös olajban sütöttek, haltepertő is és kulimász is csak itt volt!
A jó hír, hogy a cég keszegsütői tovább működnek Miskolcon, Nyíregyházán és Salgótarjánban is, ahol utánozhatatlan ízekkel várják a vendégeket.