Nem csupán a farsangi időszak kedvelt sütije a fánk, az év minden részében készül a házi boszorkánykonyhákban a finomság.
Béládi Ildikó balatonöszödi cukrászműhelyében a különféle sütik, torták mellett az egyik sláger a fánk, méghozzá annak mindenmentes változata.
Ildikó az egészséges táplálkozás elkötelezettje, autoimmun betegsége miatt pedig évek óta cukor, tej és tojás nélkül, gluténmentes alapanyagokból készíti süticsodáit.
Saját cukrászdájuk egyelőre nincs, de a Béládi-féle mindenmentes sütik egyre népszerűbbek a vásárlók körében.
Vasárnapi ebéd sorozatunkban Semjén Nóri ellátogatott a balatőszödi műhelybe, ahol Ildikó elmesélte történetüket, és kolléganőnk közreműködésével mindenmentes fánkot sütöttek.
A videóban tartsatok velünk és Semjén Nórival, és ismerjétek meg a mindenmentes fánk receptjét.