Minden nap gyomokból főz ebédet a hansági vendéglátós A nagy álma egy lakásétterem Gyomkonyha néven. Dobó Csaba 2024. 06. 09. 06:15 főzés
Így panírozhatunk gombát villámgyorsan A rántott gombát sokan szeretik, ám a sok apró gombafej bepanírozása általában már nem tartozik a kedvenc tevékenységeink közé. Sokszínű Vidék 2024. 06. 07. 11:53 gomba
Két tinédzser graffitije díszíti Kecskemétet A Kecskeméti Ifjúsági Fsztivál alkalmával kihirdetett Graffiti pályázat győztes alkotásai színesítik Széchenyivárost. Sokszínű Vidék 2024. 06. 04. 12:54 graffiti
Megjelent a hekkfagyi a Balatonnál Az alkotó nem állítja, hogy ez bárkinek a kedvence lesz. Sokszínű Vidék 2024. 05. 30. 05:05 balaton
Dunaharasztiban készül a legjobb magyar pálinkás bonbon Elnyerte a legjobb birspálinkás bonbon címet is. Sokszínű Vidék 2024. 05. 27. 06:15 dantonichocolate
Ne dobd ki a hagyma héját, sokféleképpen hasznosítható Az élet 6 területén is segítségünkre lehet. Sokszínű Vidék 2024. 05. 25. 09:53 hagyma
Ez lett az év fagylaltja 2024-ben A korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt összesen 130 féle fagylaltot kínáltak a kecskeméti rendezvényen. Sokszínű Vidék 2024. 05. 24. 18:39 cukrászok ipartestülete
Módosítják a kovász fogalmát, megszűnhet sok pékáru elnevezése Lépett a szaktárca. Sokszínű Vidék 2024. 05. 22. 11:46 kenyér
Varázsszer lehet a konyhában a gyümölcsecet Az ecet savas tulajdonságai segíthetnek megölni a baktériumokat. Sokszínű Vidék 2024. 05. 19. 17:55 ecet
Szalonnasütési világrekord született Szántódpusztán Hétszázhuszonhárman sütöttek egyszerre szalonnát. Sokszínű Vidék 2024. 05. 19. 14:05 szalonna
Furtai asszonyok őrzik a murgyé receptjét Furtán, ebben a hajdúsági községben készítenek egy olyan sült tésztás, káposztás ételt, amelyet néhány helyi asszony mentett meg a feledéstől. Dobó Csaba 2024. 05. 18. 06:15 murgyé
Egyre keresettebb hazánkban a spenót Kiemelkedő fehérje- és ásványianyag-tartalma miatt az egyik legmagasabb táplálkozási értékkel rendelkező zöldségféle. Sokszínű Vidék 2024. 05. 17. 17:55 spenót
Bosszantó konyhai bakik, amikre létezik egyszerű megoldás Mindenki hibázik a főzés és a sütés során, viszont ezekre léteznek egyszerű megoldások, amikkel megmenthetjük az ételeinket. Sokszínű Vidék 2024. 05. 15. 17:54 főzés
Már kapható a Balaton fagyija, ennyibe kerül egy gombóc Azt is mutatjuk, hogy hol lehet megkóstolni. Sokszínű Vidék 2024. 05. 15. 07:15 balaton
Világbajnoki aranyat nyert egy balatoni bor A sauvignon blanc több évtizedes hagyománnyal rendelkezik a balatoni borvidéken. Sokszínű Vidék 2024. 05. 14. 18:59 balaton
Hotel CitROOM, avagy így építsünk lakófurgont Ez már a család második lakófurgonja, mivel a másik, a Ford egy "Transformers", a hétköznapokon munkagépként szolgál. Dobó Csaba 2024. 05. 14. 06:15 furgon
Egy mázsás hamburgert készítenek Lajosmizsén Magyar rekord lehet a gigabuci. Sokszínű Vidék 2024. 05. 11. 07:15 burger
Diós-boros-fügés 2024-ben a Balaton fagyija Balatongyörökön készült a Balatoni mámor. Sokszínű Vidék 2024. 05. 10. 15:58 fagyi
740 méteres palacsintakígyóval új rekord született Nyúlon A palacsintákat a nyúliak hozták és helyben is sütöttek, volt olyan csapat, amely 1270 darabbal járult hozzá a rekordhoz. Sokszínű Vidék 2024. 05. 07. 16:57 palacsinta
Járókeretes fűkaszát készített magának a mozgáskorlátozott férfi A kertészkedést semmi sem akadályozhatja meg! Morvai Linda 2024. 05. 03. 06:15 fűkasza
Így készítsünk házi citromfű szörpöt Tegyük el a citromfű ízét télre is! Sokszínű Vidék 2024. 04. 30. 13:47 citromfű
A mustármag 5 csodás gyógyhatása A mustár nem csak a virsli mellé jó. Sokszínű Vidék 2024. 04. 29. 18:54 gyógyhatás
Így készül az illatos és zamatos akácvirág szörp, a tavasz aromája Elsősorban szárítva, teaként fogyasztjuk, de szörpnek is tökéletes és értékes alapanyag. Sokszínű Vidék 2024. 04. 29. 13:29 akácvirág
Tokaji hölgy lett 2024-ben az ország legjobb borásza Bárdos Sarolta, a tokaji borvidék borásza vehette át a Borászok Borásza díjat szombaton Budapesten. Sokszínű Vidék 2024. 04. 28. 16:54 borászok borásza
A madarak kedvenc elesége: madárkalács készítése lépésről lépésre A madárkalács nagyon kelendő csemege, amit nagyon sok madárvendégem fogyaszt. Miskolczi Timea Panny
Fedezd fel a természetet télen is: izgalmas beltéri látogatóközpontok Programlehetőségek téli kirándulás helyett vagy mellett. Morvai Linda
Ilyen az, amikor karácsonykor virágba borul a kövirózsa Póta Sándornét a tekintélyes méretű kövirózsa pompás virágokkal ajándékozta meg. Tóth A. Péter