Tokaji hölgy lett 2024-ben az ország legjobb borásza Bárdos Sarolta, a tokaji borvidék borásza vehette át a Borászok Borásza díjat szombaton Budapesten. Sokszínű Vidék 2024. 04. 28. 16:54 borászok borásza
Kiderült, mi lett 2024-ben az év étele Legfeljebb négy elemből készülhettek az ételek, a győztes alkotást egy nyírségi étterem készítette el, az alapja pedig a szarvasgerinc és laskagombaragu volt. Sokszínű Vidék 2024. 04. 28. 10:22 főzőverseny
Idén sárgabarackos fagyija is lesz az országnak Az év fagylaltja versenyre május 24-én Kecskeméten kerül sor. Sokszínű Vidék 2024. 04. 26. 16:55 cukrászat
Lenyűgöző körömszobrokat épít a kaposvári manikűrös Több világversenyt is megnyert alkotásaival az ifjú tehetség. Dobó Csaba 2024. 04. 26. 06:15 kézműves
Keresik a Balaton legfinomabb fagyiját A Balaton Fagyija versenyt idén 11. alkalommal szervezik meg. Sokszínű Vidék 2024. 04. 18. 19:01 balaton fagyija
Rekordszámú pálinka versenyez a fődíjakért A 24. Gyulai Pálinkafesztivált május 17-19. között rendezik meg, a díjakat május 18-án adják át. Sokszínű Vidék 2024. 04. 17. 15:15 pálinka
Dunaszegen választják meg az ország legjobb lekváros kenyerét A Szigetközi Szatyor szervezésében várják a finom házi kenyereket és lekvárokat. Dobó Csaba 2024. 04. 12. 08:41 szigetközi szatyor
Piaci zavart okoz a hamis kínai méz Az uniós mézpiac összeomlását a harmadik országokból, így az Ukrajnából, Argentínából, de legfőképpen a Kínából származó mézimport okozza. Sokszínű Vidék 2024. 04. 10. 09:33 hazai méztermelés
Kis séfek nagy kalandja a vegán ízek birodalmában 44 fotókkal illusztrált recept egy könyvben. Sokszínű Vidék 2024. 04. 08. 13:16 kis séfek
3 tojásfehérje-pusztító sütemény Használjuk fel a maradék tojásfehérjét inycsiklandó süteményekhez! Morvai Linda 2024. 04. 08. 07:15 financier
Kálci szerint ez a tökéletes húsvéti fonott kalács titka Miért szükséges hidegen beletenni a tésztába a vajat? Sokszínű Vidék 2024. 03. 30. 10:07 húsvét
Így főzd tökéletesre a húsvéti sonkát Íme a titok, hogy szaftos, puha és ízletes sonka kerülhessen az ünnepi asztalra. Sokszínű Vidék 2024. 03. 29. 08:24 főzés
Kaszinótojásból is készülhet tulipán a húsvéti asztalra Haladó szint, de megéri ügyeskedni vele. Dobó Csaba 2024. 03. 27. 06:15 húsvét
Letesztelték a húsvéti sonkákat, ez lett a befutó Megvan az idei győztes. Sokszínű Vidék 2024. 03. 26. 13:51 hús
Lekörözte Európát a vadkovászos magyar kenyér Újra itt a bizonyíték arra, hogy a magyar termékeknek van helye nemzetközi szinten a prémium termékek piacán. Sokszínű Vidék 2024. 03. 25. 05:05 díjnyertes
Főzzünk csicseriborsóból - 3 könnyen elkészíthető recept Még csokimousse-t is lehet készíteni csicseriborsóból! Morvai Linda 2024. 03. 24. 07:15 csicseriborsó
Tiszta lakás fillérekből, otthon készült tisztítószerekkel A házi tisztítószerekhez való összetevőket olcsón beszerezheted és a környeztet sem károsítod vele. Sokszínű Vidék 2024. 03. 22. 18:54 citrom
Ezek a gyógynövények nem hiányozhatnak a nők házipatikájából A szurokfű például igazi jolly joker egy nőnek. Sokszínű Vidék 2024. 03. 20. 07:15 bükki füvesember
Kvíz - Mennyire ismered a hagyományos magyar ételeket? Töltsd ki a tesztet és kiderül! Morvai Linda 2024. 03. 19. 06:15 hagyományos
Céklalé - a legolcsóbb természetes vérnyomáscsökkentő A cékla az egyik legegészségesebb, idehaza is termő zöldség, ami számos jótékony hatással van a szervezetünkre. Sokszínű Vidék 2024. 03. 18. 16:57 cékla
Így süssünk orosz, japán és német palacsintát Próbáljuk ki más nemzetek finomságait! Morvai Linda 2024. 03. 16. 07:15 otthon készült
A tökéletes buggyantott tojás titka A ráérősebb reggelek sztárja a lágyan folyó sárgájú buggyantott tojás. Nem bonyolult az elkészítése, csak néhány dologra kell figyelni. Sokszínű Vidék 2024. 03. 15. 18:02 buggyantott tojás
Továbbra is vezet a csokinyúl és csokitojás a húsvéti édességpiacon A forgalom várhatóan a korábbi évek szintjén lesz az idén is. Sokszínű Vidék 2024. 03. 13. 17:57 csokinyuszi
Újrahasznosításból csillagos ötös a magyarpolányi buszsofőr Úton az önellátás felé. Tóth A. Péter 2024. 03. 13. 16:56 buszvezető
Ködös hajnalok krónikása a Bükk-vidék szerelmese A behavazott hegyek fenséges látványa magával ragadja a szemlélőt.
A madarak kedvenc elesége: madárkalács készítése lépésről lépésre A madárkalács nagyon kelendő csemege, amit nagyon sok madárvendégem fogyaszt.
Fedezd fel a természetet télen is: izgalmas beltéri látogatóközpontok Programlehetőségek téli kirándulás helyett vagy mellett.