Virágzó vidékünk

Magyar kastélyszálló a világ legjobbjai között

Nagy megtiszteltetés érte a röjtökmuzsaji hotelt.

Nemzetközi mezőnyben, a világ kedvenc szállodáinak versenyében bizonyított ismét a magyarországi Szidónia Kastélyszálloda, melyet idén is a World Luxury Hotel Awards legjobbjai közé választottak. A röjtökmuzsaji hotel a vendégvisszajelzések alapján a Luxury Historical Hotel különdíját hozhatta el október 29.-én este, a Dohában megrendezett gálán. A Szidónia Kastélyszálloda elmondhatja magáról, hogy ezen a rangos eseményen a tavalyi évben elsőként lett díjazott Magyarországról.

Magyar kastélyhotel gyõzelem Dohában

A DÍJ

A World Luxury Hotel Awards versenyében a világ szállodái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Idén a befutók közé a szavazatot leadó vendégek a magyar Szidónia Kastélyszállodát ismét beszavazták. A 2016. évi dohai gálán a “Luxury Historical Hotel” cím után járó díjat a hotel ügyvezetője, Bánkuty Orsolya vehette át, aki elmondta:

Büszkeség számunkra idén ismét ez a díj, amit kedves vendégeinknek, és a fantasztikus kollégáknak köszönhetően tarthatunk újra a kezünkben.

A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján.

KLASSZIKUS ÉRTÉKEK IZGALMASAN CSOMAGOLVA

Az eredeti szépségét őrző röjtökmuzsaji kastélyszállodában nagy hangsúlyt fektetnek a teljes kikapcsolódást biztosító, családias, meghitt légkör megteremtésére. A valaha nemesek által lakott épületet egy 7 hektáros, csodálatos park öleli körbe, ami csak tovább erősíti a ház atmoszféráját és stílusát. Évszázados tölgyfák sorakoznak a parkban, teniszpálya, ping-pong, tollaslabda pálya, emellett a Szidónia Vitál Fürdőház várja a vendégeket. Egy igazi, sokoldalú, szerethető helyszín – esküvők, konferenciák, családi pihenések tökéletes helyszíne.

MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik