Virágzó vidékünk

Tavaszi csalogató a sokszínű vidéki Magyarországról

Hagyományok, gasztronómia, kastélyok, falvak egy helyen.

Minden, ami vidék, minden, ami a szívünknek kedves: úti tippek, térségi ajánlatok, bország-járó és gasztro-road.

Kézművesporta – Varsány

Első olvasatra sem kevés, márpedig, aki a vidék szerelmese, a vidéki kirándulások és túrák elhivatottja, annak mindig jól jön az új információ arról, hol kellene pihennie, hová kellene ellátogatnia?

Top Vidékjáró Utazási Magazin

A Vidékjáró Kft. gondozásában jelent meg a magyar vidék kínálatát bemutató Top Vidékjáró Utazási Magazin, mely a turisztikai főszezon előtt vidékjáró körútra invitálja az olvasókat  Zalába, Nógrádba, Tolnába, Szolnok megyébe, de bemutatja az Őrség programjait, ízeit, hagyományait is.

Fotó: Facebook/Őrségi Népi Műemlékegyüttes, Szalafő

Buza Sándor csábítása

Olvashatunk Buza Sándor zalai csábításáról, Szarvas József színművész viszáki invitálójáról, Varsány, Erdőbénye és Dörgicse szépségeiről, a legfontosabb és legkeresettebb levendula-lelőhelyekről, a jászsági gyógyvizekről, falusi szálláshelyekről, vidéki programokról és finom borokról is.

Zala megye- Buza Sándor

Minden top

A magazin a vidéki Magyarország hagyományain, kultúráján, népi ízein keresztül mutatja be a top falvakat, a top vidéki városokat, a top termelőket, a sokszínű vidéki Magyarországot, ráadásul a SZÉP-kártya május 31-i lejáratának közeledtével számos SZÉP kártya elfogadóhely kínálatát is ismerteti.

A Top Vidékjáró Utazási Magazin az újságárusoknál, a MOL és OMV benzinkutaknál, valamint a Tesco, Interspar és Auchan üzleteiben kapható.

Kiemelt kép: Múltidéző Porta/Szalafő

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik