Virágzó vidékünk

Tavasszal engedik szabadon a 4 megmentett sünit

Ha valaki 400 gramm alatti sünt talál, akkor mindenképp mentésre szorul az állat.

A Mályi Madármentő Állomás szakemberei vad kisemlősökön is segítenek. Közéjük tartoznak a legyengülten vagy sérülten talált sünik is, akik közül a 2017 őszén az állatvédőkhöz beszállított négy sündisznó ideális körülmények között tölti a téli hónapokat.

Ha valaki 400 gramm alatti sünt talál, akkor az mindenképp mentésre szorul, mert ilyen testsúllyal ugyanis nem élik túl a telet – írták korábban.

A napokban a Facebook-oldalukon közzétett információ szerint a megmentett négy sün jól érzi magát. Blackye, Dagi, Picur és Bozont egészségesek. Közülük Blackye a legkövérebb, durranásig tudja magát enni: 75 grammal érkezett, most jó tízszerese a súlya. A sünik tavaszig élvezik az állatvédők vendégszeretetét, utána szabadon engedik őket.

A videón megnézheted, milyen vígan lakmároznak a kis tüskések az állatvédőknél.

<3 <3 Blackye, Dagi, Picur és Bozont. <3 <3

<3 <3 Blackye, Dagi, Picur és Bozont. <3 <3Mind a négy sünike köszöni szépen jó egészségnek örvend.Bozont is kigyógyult a betegségéből, nagyon sokat hízott és természetesen Blackye a legkövérebb, durranásig tudja magát enni. 75 grammal érkezett most kb a tízszerese.Tavaszig élvezik a vendégszeretetünket, utána szabadon garázdálkodhatnak. :)Ha érdekesnek találtad ezt a bejegyzést, kérjük, oszd meg ismerőseiddel, hogy minél több bajba jutott madáron vagy emlősön tudjunk segíteni.All four hedgehogs thanks kindly, they are in good health. Bozont healed from his illnes too, and of course Blackye is the fattest he can eat a lot. He arrived with 75 grams now he is ten times heavier. They can enjoy our hospitality until spring, then we will free them.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2017. december 29.

Kiemelt kép: mentalfloss.com

Kempingezni ment Azuki, a világ legimádnivalóbb sünije
Élete egyik legjobb élményében részesült a japán süni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik