Virágzó vidékünk

50 ezer négyzetméteren találkoznak húsvétkor a kempingezők Kiskunmajsán

A 2018-ban az Év Fürdője versenyen a feltörekvők között harmadik helyezést elérő, az íriszeiről és levendulaszüreteiről országos szinten ismert kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő egész évben változatos programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A fürdő mellett, a motellel együtt mintegy 50 ezer négyzetméteren elterülő zöldterületen fekvő kempingben idén április 19. és 22. között immár 34. alkalommal rendezik meg a méltán híres Húsvéti Kempingtalálkozót a XVII. Batisz Zsigmond Emléktúrával egybekötve.

jonathermal.hu

Az évről évre nagy népszerűségnek örvendő eseményen ezúttal is kézműves kirakodó vásárral várnak mindenkit. A portékák között szerepelnek majd a horgolt használati tárgyak, a kézműves textil termékek, de termelőknél kóstolhat meg bárki különböző ízvilágú mézeket és italokat is.

jonathermal.hu

A művészet kedvelői megtekinthetik a Krajcáros Alapítvány egyik fontos projektjét, az „Ecsettel a Békéért” fotó- és festménykiállítást, mellyel az I. világháború hősei előtt tisztelegnek. A közel 200 festményből álló, Közép-Európa léptékben is legnagyobbnak, minőségében igen színvonalasnak minősített tematikus kollekció 58 kortárs lengyel, magyar, szlovák és ukrán nemzetiségű alkotó grátisz munkája.

Természetesen a kempingtalálkozó elmaradhatatlan velejárója a zene is: 2019-ben a Péter&Pan gitárduó, a magyar zenei világban 25 éve meghatározó szerepet játszó Fourtissimo jazzrock formáció és a Virág Nagy Duó lesz majd a hangulatfelelős.

A Húsvéti Kempingtalálkozó programja

A kempingről

A várostól mintegy három kilométerre található terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez. A parkosított környezetben egyidejűleg összesen 200 kempingegység kényelmes táborozására nyílik lehetőség.

A kemping sajátossága, hogy a vendégek maguk választhatják ki, hol szeretnék leállítani lakókocsijukat, hol verik fel sátrukat, így mindenki olyan körülmények között kapcsolódhat ki, ami neki a legkellemesebb.

A baráti társaságoknak, diákcsoportoknak pénztárcakímélő és a régi iskolai táborok hangulatát idéző, telepített katonai sátrak egyenként 6-12 fő kényelmes elszállásolását teszik lehetővé. A sátrakban ágyazott emeletes ágyak várják a vendégeket.

Galéria
jonathermal.hu

Az egész kemping területén elérhető áramvételezési lehetőség, valamint 3 vizesblokk szolgálja a vendégek kényelmét. A vizesblokkok a kemping különböző részein kerültek kialakításra, és rövid sétával a kemping bármely pontjáról megközelíthetőek.

A legkisebbek számára a kemping nyugodt szegletében alakítottak ki egy játszóteret: itt színes játékok, homokozó, csúszda és hinta várja őket. Néhanapján vadnyulak, sündisznók is felbukkannak a sövények mentén, melyeket csendben megfigyelhetnek kicsik és nagyok egyaránt.

A kemping területén főzésre, mosásra a vizesblokkban, bográcsozásra és grillezésre az erre kijelölt területen van mód. A bográcsozáshoz fát a recepción lehet vásárolni, grillezéshez faszénről és a sütéshez szükséges eszközökről a vendégeknek maguknak kell gondoskodniuk.

További információ és szállásfoglalás a Jonathermal oldalán.
Telefon: 06/77 481-855

A cikk megjelenését a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő támogatta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik