Virágzó vidékünk

Felejthetetlen élményt kínálnak a magyar iskolásoknak Máté Bence székelyföldi medvelesei

Szakképzett vezetők jelenlétében élvezhetik a látványt a részvételt vállaló iskolás csoportok.

Stratégiai partneri együttműködést kötött a Határtalanul! pályázatok utazásai kapcsán a Máté Bence-féle erdélyi Medveles és a Határtalanul Székelyföldön (hatartalanul.hu) csapata.

A világhírű természetfotós, Máté Bence két medvelese a Szent Anna-tónál a Tusnádfürdő mellett nyújt felejthetetlen élményt a látogatóknak. A két les nem messze üzemel egymástól, de két különböző helyszínen. Több dolog is befolyásolhatja, hogy melyik lesbe visszik a vendégeiket, így például az előzőnapi vadmozgás, a csoport létszáma, esetleg valamelyik helyszín közelében éppen erdei munka zajlik. Egy azonban bizonyos: a medvelesek üzemeltetői legjobb tudásuk és tapasztalatuk alapján, mindig azt a helyszínt választják, ahol nagyobb kalandra számíthatnak az érdeklődő turisták.

Boldogan él medvepásztorként az egykor sikeres vállalkozó
A Hargita bércein találta meg a világ legjobb munkáját.

Az újdonságot a 2020. augusztus 15-től Székelyföldre induló kirándulások programjaiban résztvevő iskolák fakultatív programként választhatják a pályázati és szervezési támogatást nyújtó KÁRPÁTOURS Irodán keresztül. Kedvcsinálónak érdemes felkeresni a Máté Bence-féle medvelesek Facebook oldalát, ahol csodálatos fotók és videók adnak ízelítőt a várható élményekről.

Európa legnagyobb testű ragadozóinak meglesését a Határtalanul Székelyföldön programok keretében, kiemelkedő biztonsági protokoll betartásával, szakképzett vezetők jelenlétében élvezhetik a részvételt vállaló iskolás csoportok.

Kiemelt kép: medveles.hu

Világgyőztes lett Máté Bence madárfotója
A versenyre 55 országból 10 ezer képet küldtek be a pályázók.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik