Virágzó vidékünk

Hévíz 100 százalékos üzenete: “Utazni nem muszáj, de jó, hogy megteheted!”

Sajtóközlemény helyett ötletes videóval üzentek a turistáknak.
Korábban a témában:

A koronavírus-járvány miatti szünet, majd a korlátozások enyhítése után sajtóközlemény helyett ötletes kisfilmmel jelentkezett Hévíz, hogy üzenjen a turistáknak: a város 100 százalékos biztonsággal, minőséggel és profizmussal várja a vendégeit.

Elmondhatnánk, hogy Hévíz a világon egyedülálló gyógytaváról híres, és hogy itt tavirózsák közt lehet fürdeni. Elmondhatnánk, hogy nálunk természetes, hogy biztonságos, és hogy az egész családot változatos és aktív élmények várják ezen a különleges helyen és környékén, de mi mindenkit csak arra biztatunk, hogy váltson valódi élményekre az online helyett, mert mindenki megérdemli, hogy idén nyáron ne legyen otthon

– írják a legnagyobb videomegosztón is közzétett filmhez.

Ősszel is 30 fokos ez a magyar tó
A Hévízi-tónak és környékének a lélekre is nyugtató, gyógyító hatása van.

ÜZENETÜK: UTAZNI NEM MUSZÁJ, DE JÓ, HOGY MEGTEHETED!

A kisfilmet a Hévízi Tófürdőben, főként a Medvenapozó részen forgatták, ahol a nagyobb szállodák igazgatói, a turizmus helyi irányítói és Papp Gábor polgármester minden fontos információt igyekezett némi humorral fűszerezve átadni.

Kiemelt kép: YouTube

A hévízi naplementénél nem láttunk ma szebbet
Gyönyörű felvételek készültek.

Ilyen színes hajókat csak a máltai kikötőkben lehet látni

Luzzukat ringat Marsaxlokkban a tenger - ez a tökéletes regény-nyitómondatnak is beillő néhány szó valójában a máltai valóság egy csodaszép szelete. Ozirisz szeme, különleges hajóroncsok és színes vízi taxik engednek betekintést Málta kultúrájának egy olyan részébe, amiről méltatlanul kevés szó esik.

Csodás tengerparti élmények, újra! (x)

Málta egyik büszkesége, hogy természetes fürdővizeinek köszönhetően az EU a vízminőség szempontjából értékelt országok három legjobbja közé sorolta.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.