Virágzó vidékünk

Keresik az ország legnépszerűbb kilátóját

A pályázat célja, hogy minél többen látogassák meg az ország ezen pontjait, és a természetjárással egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek.

A hegyek vonulata a horizonton, a távoli városok pompája, a Balaton víztükre – három a legszebb dolgok közül, amiben egy kilátóba felmászva gyönyörködhetünk. Ezen kívül ezernyi szépséget láthatunk meg Magyarország területén, ha madártávlatból szemléljük. Az Aktív Magyarország pályázatot ír ki, melyek az épített kilátók népszerűsítését szolgálja, hogy minél többen részesüljenek ebben a gyönyörben, olvasható az Aktív Magyarország weboldalán.

A szép panorámák és a kilátók építészeti remekei mellett – közönségszavazás alapján – az Év Kilátója pályázat célja, hogy minél többen látogassák meg az ország ezen pontjait, és a természetjárással egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek.

Mutasd meg, melyik kilátó érdemes erre a címre!

  • Szeptember 21. – 2020. október 4. között várják a beküldött pályázatokat.
  • A pályázatra magánszemély küldhet pályázatot.
  • Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.
  • A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékeli és előszűri, mellyel a tíz legjobb pályázat kerül kiválasztásra.
  • Október 7-16. között a tíz legjobb pályázatra lehet lájkolással szavazni az Aktív Magyarország Facebook oldalán: 10 napon keresztül egy-egy kép kerül posztolásra.
  • Október 19. eredményhirdetés, a közösségi oldalon leadott szavazatok alapján: az Év Kilátója a legtöbb lájkot kapott építmény lesz (szavazatazonosság esetén a szakmai zsűri sorsolással dönt.)

További részletek IDE KATTINTVA olvashatók.

Kiemelt képünkön a Zengő 22 méter magas kilátója a Mecsekben. Fotó: MTI/Sóki Tamás

Nagymaroson magasodik az év legszebb kilátója
Közel 3 ezren szavaztak a Turista Magazinban bemutatott magyarországi kilátókra.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik