Virágzó vidékünk

Öt napon át közlekedik idén a FényHÉV

MÁV-HÉV Helyiértékű Vasút Zrt.
MÁV-HÉV Helyiértékű Vasút Zrt.
A különleges nosztalgiajárat öt napon át közlekedik december első hetében.

Az ünnepi készülődés jegyében idén is fényfüzérekkel díszített föl a MÁV-HÉV Helyiértékű Vasút Zrt. egy különleges, nosztalgia HÉV-szerelvényt – olvastuk a MÁV-HÉV weboldalán.

Az idei ünnepi szerelvény az LVII-es mozdonyból, két PXV-ös kocsiból és az MVIII-as motorkocsiból áll. A vonattal 2021. december 1-je és 5-e között, délutánonként utazhatnak a H5-ös szentendrei vonalon normál díjszabás szerint, előzetes regisztrációt követően.

A FényHÉV normál díjszabás szerint, előre váltott jeggyel, bérlettel vagy egyéb, utazásra jogosító okmánnyal vehető igénybe, azonban az utazáshoz előzetes regisztrációra is szükség van a kulonhev@mav-hev.hu címen.

A levélben meg kell adni:

  • az utazás napját
  • a vonat indulási időpontját
  • a felszállás és leszállás helyét
  • az utasok létszámát (egy e-mailben legfeljebb 5 fő regisztrálhat)

Regisztrálni legkésőbb a vonat közlekedését megelőző 2. napon 16 óráig lehet – a szerdai vonatokra tehát például hétfőn 16:00-ig, a vasárnapi vonatokra pedig pénteken 16:00-ig fogadnak el jelentkezéseket.

A regisztrációról a vonat indulásáig e-mailben visszaigazolás küldenek. Ha az adott vonatra a helyek már elfogytak, a foglalást elutasítják.

Kapcsolódó
Fényárban úszik a jótékonykodó mentőautó
Hargita megyében 140 család mintegy 350 tagjához juttatnak el ajándékcsomagot: olyanokhoz, akiket ebben az évben ellátásban részesítettek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik