az új hotel látványterve
Virágzó vidékünk

Világszínvonalú luxusszálló épül Sárváron

A tervek szerint a 83 szobás hotelt 2023 őszén adják át rendeltetésének.

Nem alapkövet raktak le, hanem emlékfát ültettek március 28-án a tízmilliárd forintos beruházással épülő, új prémiumkategóriás szálloda kertjébe Sárváron, írta a Vaol.

Kapcsolódó
Ettől az imázsfilmtől mindenki beleszeret Sárvárba
Csoda-e, ha egy ilyen vendégcsalogató láttán egy kis pihenésre vágyunk?

A város zöld szívében, a Csónakázó-tó mellett lévő, magántulajdonban álló 3,7 hektáros területen épül meg a világszínvonalú Modero Health Concept Hotel Sárvár, melyben a város gyógyhelyének adottságait kihasználva holisztikus szemléletű turisztikai koncepciót valósítanak meg.

Régi álmuk volt, hogy egy új turisztikai elképzelést valósítsanak itt meg. Egyedit és különlegeset kínálva úgy döntöttek, hogy az egészségre fókuszálva egy olyan létesítményt hoznak létre Magyarországon, amely ötcsillagos szolgáltatást kínál az egy hétre ide érkező vendégek egészségére figyelve

– mondta Bencze Zsolt, a szállodát építtető és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője.

A szálloda építésének szándékát már tavaly novemberben bejelntették. Akkor Kondora István polgármester így fogalmazott:

28 éve várunk erre a pillanatra, hogy az idegenforgalomhoz kapcsolódó fejlesztés induljon meg ezen a területen. Én tizenöt évvel ezelőtt magamnak úgy fogalmaztam meg, hogy akkor leszünk igazi fürdőváros, ha legalább négy nagyléptékű szállodánk és 20 panziónk lesz. A húsz panziónk már megvan, és ez az új szálloda lesz a negyedik nagyszállodánk, tehát, amikor ennek az építése befejeződik, akkor európai értelmében is fürdőváros leszünk.

A tervek szerint a 83 szobás hotelt 2023 őszén adják át rendeltetésének.

Kapcsolódó
Bük és Sárvár fürdőit kedvelik leginkább a cseh turisták
A cseh turisták hasonló területi megoszlásával és intenzív jelenlétével lehet számolni az idén is.
Olvasói sztorik