Virágzó vidékünk

Eszük ágában sincs bezárni a Hévízi Tófürdőt

pixabay
pixabay
A helyi tourinform iroda közösségi oldalán cáfolta a korábban a lehetséges bezárásról megjelent információt.

Mint azt néhány napja megírtuk, Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke az InfoRádióban azt nyilatkozta, hogy az energiaárak emelkedése és a vendégszám visszaesése miatt akár a magyarországi fürdők fele is bezárhat ősztől a jövő év első feléig, köztük a hajdúszoboszlói és a hévízi is.

Kapcsolódó
Bezár a balatonboglári uszoda a megemelkedett energiaárak miatt
Ugyanilyen okból ősszel a helyi sportcsarnokra is lakat kerül.

A hajdúszoboszlói Hungarospa a napvilágot látott információt követően saját honlapján azonnal tudatta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nem tervez bezárást.

Szeptember 2-án a Hévízi Tourinform Iroda a közösségi oldalán nemes egyszerűséggel így cáfolta a korábbi hírt:

Megkezdődött az őszi szezon a Hévízi Tófürdőn, ami az év 365 napján nyitva tart! Az idei évben szeptember 5-től veszi kezdetét az őszi szezon a Hévízi Tófürdőn, ilyenkor az esti sötétedéshez igazodva változik a fürdő nyitvatartási ideje.

Mindez azt jelenti, hogy a tófürdőben eszük ágában sincs lakatot tenni a bejárati kapura, sőt!

A tófürdő továbbra is változatlan szolgáltatásokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket a korábbi évekhez hasonlóan. Ezen kívül több alkalommal is különleges programokkal kedveskedünk az érdeklődőknek

– fogalmaztak közleményükben.

Egy páratlan szezonzáró esti programon is részt vehetnek látogatóik. 2022. szeptember 9-én este 19 órától Dévényi Tibi bácsi retro hangulatot varázsol a tófürdő partjára a népszerű Holdfényfürdő rendezvény keretében.

2022. szeptember 24-én egy 8 órás Spinday Maraton kerül megrendezésre, ahol fergeteges hangulatban tekerhetnek a nevező csapatok.

2022. november 5-én második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízibivaly Duatlon, amely 10 km-es evezéssel indul a Hévízi patakon, majd 10 km-es futással folytatódik Fenékpusztától a Hévízi-tóig.

Kapcsolódó
Bezárnák a strandot és a színházakat a rezsiválság miatt Egerben
Az önkormányzat legnagyobb fogyasztóit takaréklángra állítanák, adott esetben lekapcsolnák.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik