Virágzó vidékünk

Bezár a Tisza-tó egyetlen tájétterme

facebook/Sulyom Tájétterem
facebook/Sulyom Tájétterem
A kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt döntöttek az ideiglenes bezárásról.

2021. áprilisában nyílt meg a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó parti kis faluban, Sarudon, amely alig másfél évi működés után most ideiglenesen bezár.

Kapcsolódó
Tömegével zárhatnak be januártól a vendéglátóhelyek
A tartalékok elfogytak a járvány alatt és valószínűleg a mostani rezsiválságot sokan nem fogják túlélni.

A helyi termékekre épülő, magát “igényes falusi bisztróként” pozicionáló vendéglátóhely – mely a tó környezetében az első tájétterem – Berecz Ádám séffel megteremtette a Tisza-tó új “ÉtelStílusát”, és gyorsan a vendégek szívébe lopta magát.

Az újhullámos étterem közösségi oldalán jelentette be, hogy a fűtési szezon idejére október 24-én bezár, és a tervek szerint jövő év április 6-án nyit ki újra.

facebook/Sulyom Tájétterem

A tulajdonosok fejet hajtva a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények előtt – annak érdekében, hogy biztosítsák szakembereik megélhetését, biztonságát és esélyük legyen egy normálisabb világban a gasztronómia területen Sarudon megkezdett útjuk folytatására – döntöttek az ideiglenes bezárás mellett.

A nyitásunk óta olyan szeretet és támogatás vett körül bennünket Vendégeink részéről és olyan elismeréseket kaptunk a vendéglátó szakma irányából, amiket néha mi magunk sem hittünk. Köszönet Nektek! A gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre fogjuk felhasználni, tanulunk minden értelemben

– fogalmaztak Facebook posztjukban.

Kapcsolódó
Hajdúsági bográcsos ételek: a puszta utánozhatatlan ízvilága
Slambuc, töltött káposzta vagy gulyás, a sokféleségüknek csak a képzeletünk szabhat határt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik