Virágzó vidékünk

Drágábban csobbanhatunk az újranyitott barlangfürdőben Miskolctapolcán

facebook/miskolctapolca barlangfürdő
facebook/miskolctapolca barlangfürdő
Például a felnőtt, időkorlát nélküli belépő 6850 forintba kerül.

Október 28-án újranyitott a rezsiválság miatt ideiglenesen bezárt Miskolctapolca Barlangfürdő. Már korán reggel, kapunyitás után nem sokkal kisebb sor alakult ki a jegypénztáraknál, a nap folyamán pedig folyamatosan érkeztek a vendégek.

Mint korábban megírtuk, az intézményt működtető Miskolci Fürdők Kft. október 10-től határozatlan időre bezárta a barlangfürdőt az energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára miatt.

Széleskörű összefogással, helyi vállalkozók és az önkormányzat segítségével azonban megmentették a fürdőt, amely pénteken újranyitott.

Ennek azonban ára is van. A fürdőt üzemeltető cégnek ugyan nem áll szándékában a teljes költségnövekményt áthárítani a vendégekre, de megszűnt az eddig alkalmazott szezonos és szezonon kívüli jegy- és bérletár struktúra, drágultak a szolgáltatások.

Október 28-tól a barlangfürdő jegyárai átlagosan 671 forinttal emelkednek a szezonos időszak belépőihez képest. Az Aquaterápia részleg gyógyászati szolgáltatásokhoz kapcsolódó árai átlagosan 188 forinttal, a wellness szolgáltatások díjai átlagosan 1090 forinttal nőnek, bérletek vásárlása esetén átlagosan 2610 forinttal változik az ár

– írták pénteki közleményükben.

Egy felnőtt, időkorlát nélküli belépő 6850 forintba, a gyermekbelépő 5050 forintba kerül. Az időkorlát nélküli családi belépő 14 400 forintra emelkedett.

Kapcsolódó
Ritka látvány víz nélkül a Miskolctapolca Barlangfürdő
Szárazlábas túrákat szerveznek a létesítményben.
Olvasói sztorik