Mozaik

Bezár a barlangfürdő Miskolctapolcán, 110 embernek mondanak fel

Facebook/Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia
Facebook/Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia

A Miskolci Fürdők Kft. október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő szolgáltatásait is szüneteltetni fogja az energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára miatt – írta meg a társaság a barlangfürdő weboldalán.

Arról is beszámoltak, hogy a cég kezelésében lévő Ellipsum Élményfürdőben is szünet lesz garanciális javítások miatt, illetve az Ellipsum Strandfürdő wellness részlege sem tart nyitva, ott a szaunát építik ujjá.

Mint írták, a fürdőket üzemeltető cég a jogszabályoknak megfelelően, csoportos létszámcsökkentés szándékát jelentette be a Kormányhivatalnál, melynek létszáma összesen 110 fő.

Ezzel egyidőben segítségként a Miskolci Fürdők Kft. vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, illetve a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak

– olvasható a közleményben.

Kapcsolódó
Ritka madarak tűntek fel Miskolctapolcán
Kis csapatban úszkálnak a csónakázó tóban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik