Virágzó vidékünk

Felkapcsolódtak Debrecen fényei, az ünnepi díszkivilágítás beragyogja a belvárost

kiss-lorant_
kiss-lorant_
Több ezer ember várta a pillanatot.

A Debreceni Advent első hétvégéje már a karácsonyi készülődés és a családdal, barátokkal közösen töltött idő jegyében telt Debrecenben: elindult a jégpálya és a koridiszkók, a színpadi szabadtéri koncertek és főzőshow-k, az Adventi Kuckó játékos foglalkozásokkal várta a családokat, a vásári forgatag a közel száz faháza szebbnél szebb portékákat kínált, továbbá felkapcsolódtak az ünnepi fények is.

Kiss Lóránt

Kiss Lóránt

Kiss Lóránt

„Amikor felgyulladnak Debrecen karácsonyi fényei, akkor fogjuk meg lélekben egymás kezét és az a melegség, szeretetteljes hangulat, melyet a karácsonyi fények okoznak tegye széppé a karácsonyt megelőző heteket. Ugyanakkor ne engedjük, hogy csak a látvány határozza meg számunkra a karácsonyt, ne engedjük, hogy a dolgok értelme elvesszen, ne csak arra figyeljünk, ami a szemünk előtt van, hanem arra is, ami nem látható.” – mondta Papp László polgármester adventi köszöntő beszédében.

További csodás fotók az alábbi galériára kattintva láthatók

Galéria
Kiss Lóránt

A vasárnapi gyertyagyújtással egyidőben több ezer ember várta közösen azt az egy pillanatot a Kossuth téren, hogy felkapcsolódjanak Debrecen fényei, és az ünnepi díszkivilágítás beragyogja a belvárost.

Kapcsolódó
Debrecen főterére költözött az ország fotóalbuma
A Magyarország 365 fotópályázatra idén érkezett 38 ezer fotóból 130-at állítottak ki Debrecen belvárosában. 
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik