Virágzó vidékünk

Két év szünet után lesz kocsonyafesztivál Miskolcon

Facebook/kocsonyafesztivál
Facebook/kocsonyafesztivál
A koronavírus-járvány miatti kétéves kényszerszünet után idén március 3. és 5. között rendezik meg a Miskolci Kocsonyafesztivált.

Az idei kocsonyafesztivál látványos felvonulással és ünnepi megnyitóval kezdődik március 3-án, péntek délután és vasárnap délután ér véget Charlie 75 éves születésnapi koncertjével. A rendezvényen többek között koncertet ad a Margaret Island, a Balkán Fanatik, Erös és Spigiboy, a Fiesta Csordás Tibivel, Lotfi Begi, Náksi és a New Level Empire. A fesztivál fő fellépője Dr. Alban lesz – tájékoztatta az MTI-t Miskolc önkormányzata.

A rendezvény főszínpada a Szent István téren, a másik színpad a Villanyrendőrnél, a pódiumszínpad pedig az Erzsébet téren lesz. A fesztivál területe így a Szent István tér és a Villanyrendőr között húzódik majd. A rendezvénnyel azonos időpontban rendezik meg a Régiségvásárt is Miskolcon.

A megszokott helyek mellett az Avas is bekapcsolódik a programokba, hiszen a fesztivál részeként egy rendhagyó Avasi Kvaterkát is tartanak majd a Bortanyán és a Rácz-sor környékén. A fesztivál területén gazdag étel- és italkínálat várja majd a fesztiválozókat folyamatos programokkal.

Kapcsolódó
Együnk több kocsonyát, csodát tesz a ízületekkel
Könnyen felszívódik, fontos tápanyagokat tartalmaz, mely számos területen segíti egészségünket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik