Virágzó vidékünk

Három új cukrászda is nyílik Egerben

illusztráció/pixabay
illusztráció/pixabay
Miközben az energiaárak drasztikus emelkedése miatt több vendéglátóhely bezárt az országban, Dobó városában újak nyílnak.

Irigylésre méltó helyzetbe kerülnek hamarosan az édesszájú egriek, hiszen a közeljövőben három új cukrászda nyitását is tervezik a városban, írta az Egri Ügyek.

Miközben az energiaárak drasztikus emelkedése miatt több vendéglátóhely bezárt az országban, Dobó városában újak nyílnak. A legnagyobb egység a Stühmer új cukrászdája lesz a Fellner Jakab utca 1. szám alatt. A vendéglátóhelyet már tavaly év végén elkezdték berendezni, de a folyamat elég lassan halad. Információk szerint idén nyáron jó eséllyel már tárt kapuval várják a vendégeket.

A Foglár György utca 2. szám alatti aprócska üzlethelyiségben Szoki Kézműves Fagylaltbár és Sütiház néven nyílik új vendéglátóhely. A vendéglátóhely székhelye az ország másik felében, Orosházán van bejegyezve, saját környékükön már több egységet is üzemeltetnek. Ők április 1. és szeptember 30. között terveznek nyitva tartani.

A felsővárosban Rozmaring Cukrászda névvel nyílik új cukrászda a Malomárok utca 31. szám alatt, a régi Takarékszövetkezet helyén. Mezőkövesden szintén működik ilyen elnevezéssel egy cukrászda, az email cím alapján ugyanarról az üzemeltetőről van szó.

Kapcsolódó
Bezárt Szeged ikonikus kávéháza
Évtizedek óta koncertek, kulturális események, kiállítások, előadások helyszíne is volt Szeged belvárosában, a Dugonics téren üzemelő Millennium Kávéház.
Olvasói sztorik