Virágzó vidékünk

Idén már huszadszor muzsikál az erdő az országban

2023-ban négy térségben jelentkezik a rendezvénysorozat.

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2023-ban 20. évfordulóját ünnepli. Fő célja nem változott: az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.

Idén 4 térségben jelentkezik a „Muzsikál az erdő”.

Az év első eseménye új helyszínként „Muzsikál az erdő” a Szatmár-Nyírségi homokháton április 21-23-án a Baktalórántháza melletti erdőben és Partiumban, Nagykárolyban, valamint Mezőfényen várja az érdeklődőket.

A „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban május 20-21-én szerveződik Kecskeméten, a Vackorvár Erdei Iskola területén a Nyíri erdőben, valamint Lakitelek – Tőserdőn.

Az év legnagyobb eseménye a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 9 napos programja július 1-e és 9-e között kerül megrendezésre.

facebook/muzsikál az erdő

Ősszel a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében szeptember 30-án és október 1-én Gyula térségében, Gyula – Városerdőn, valamint Nagyvárad közelében Püspökfürdőn szerveződik.

A jubileumra a Muzsikál az Erdő Alapítvány gyermekrajzpályázatot hirdetett óvodásoknak és általános iskolásoknak. Erről és a rendezvénysorozat programjairól IDE KATTINTVA találhatók részletes információk.

Kapcsolódó
Erdők nélkül védtelen az ország
Az erdők ellenálló- és regenerációs képességének növeléséhez, immunrendszerük erősítéséhez a kulcs a biodiverzitás megőrzése.
Olvasói sztorik