Virágzó vidékünk

Újabb három gyógyfürdő nyit ki áprilisban

FACEBOOK/DUNAFÖLDVÁRI GYÓGYFÜRDŐ
FACEBOOK/DUNAFÖLDVÁRI GYÓGYFÜRDŐ
Bővül a hazai kínálat.

Ahogy érkezik a jobb idő, egyre több fürdő nyit újra. Április elején plusz három fürdő nyitja meg kapuit a pihenni és gyógyulni vágyók előtt – írja a Travelo.

Borgátai Termálfürdő

A Sárvár közelében levő Borgátai Termálfürdő április elsején nyit. Három hektáros területen öt 28-36 fok közötti vízhőmérsékletű, ásványi anyagokban gazdag termál, és strandmedencével várják a vendégeket.

Dunaföldvári Gyógyfürdő

Szokásosan egész évben üzemel a Dunaföldvári Gyógyfürdő, ám a rezsiárak növekedése miatt tavaly év végén átmentileg bezárták. Korábbi ígéretükhöz hűen április elsején nyit újra. A fürdő a dunai Beszédes József híd lábánál, a folyóparton található. Dunaföldvár gyógyvize magas sótartalmú, hidrokarbonátos gyógyvíz, mely miatt tökéletesen alkalmas számos mozgásszervi- és egyéb betegségek kezelésére.

Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping

A csendes, falusi környezetben található Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping április 7-én nyit újra, egyelőre csak termálvizes medencével, jacuzzival és szaunával. 4 medence található a területen, a termálvizes mellett úszómedence és csúszda is várja a látogatókat.

Kapcsolódó
Századik születésnapjára készülhet Európa legnagyobb fürdőkomplexuma
A fürdőkomplexum sok más fürdőhellyel ellentétben nem tervez bezárni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik