Virágzó vidékünk

Ideiglenesen bezárták a csepregi horgásztavat

Csepreg Bene-hegyi tó Seeverwaltung Csepreg/Facebook
Csepreg Bene-hegyi tó Seeverwaltung Csepreg/Facebook
Jövőre megújulva nyit majd újra.

Tulajdonosváltás miatt tiltották ki a horgászokat a közkedvelt horgászhelyről, a dégi Festetics-kastély taváról, írtuk meg nemrégen. Most szintén tulajdonosváltás miatt zár be a Vas vármegyei Csepregen található Bene-hegyi tó – közölték a hírt a vízterület Facebook-oldalán.

A mai naptól új időszámítás indul. A tulajdonoscsere megtörtént. Sajnos az idei év peca nélkül fog eltelni itt, a Bene-hegyi tavon

– írták a posztban.

Szerencsére itt a zárás csak átmeneti. Bár idén a horgászoknak más helyet kell keresni, a tó és környéke felújítása, rendbetétele után a Bene-hegyi tó várhatóan 2024 márciusát követő időszakban újra várja majd a látogatókat.

Remélem, a türelmetek nem lankad, jövünk hamarosan. Szíves megértéseteket köszönjük. Továbbá köszi ezt a tíz évet azoknak, akik itt voltak, és nem hullottak ki menetközben, és az újonnan érkezőknek is köszi

– fogalmaztak a bejegyzésben.

Kapcsolódó
Mélyen zsebbe kell nyúlni annak, aki horgászni akar
Az üzemeltetők egyre jobban spórolnak, van, ahol külön kell 500–1000 forintot fizetni egy mosakodásért, zuhanyzásért, másutt nincsen szemétszállítás. Sőt, van olyan tó is, amely átalakul, és a jövőben esküvői helyszínként funkcionál. 
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik