Virágzó vidékünk

Magyarország legjobb kempingje a pápai

Facebook/Termal Kemping Pápa
Facebook/Termal Kemping Pápa
A holland ACSI, Európa piacvezető kempingspecialistája a pápai Várkert Termál Kempinget választotta meg az ország legjobbjának.  

Az ACSI egy kempingekkel, azok minősítésével, prospektusok, útmutatók kiadásával, webes felületek és applikáció üzemeltetésével foglalkozó vállalat, amely folyamatosan monitorozza a kontinens kempingjeit.

Magyarországon a kötelező szállásminősítés alapján az egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kemping a pápai, mely korábban több nemzetközi kempingszervezettől is kiváló minősítést kapott.

A kempinget 2004. július 16-án adták át a kempingezők táborának, tervezése és építése során a kornak megfelelő elveket vették figyelembe. Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője az elismerések kapcsán a Veol hasábjain úgy fogalmazott, a díjak az elmúlt húsz év munkájának köszönhetőek.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta ezt az európai szintet és minőséget tartani tudjuk. Egy nagyon jól összeszokott csapattal dolgozom, mindenki tudja a dolgát. Ezen kívül mindig figyeljük a többi kempinget, informálódunk az aktuális hírekről, trendekről, melynek köszönhetően naprakészek vagyunk. Az elnyert öt csillag a kemping kialakításának, a jól felszerelt, modern, tágas parcelláknak, a kedves személyzetnek, a programoknak, a város közelségének és a közeli termálfürdőnek köszönhető

– nyilatkozta a lapnak elmondva azt is, hogy elsősorban német és osztrák vendégek érkeznek ide pihenni, de a cseh és a szlovák kör is egyre bővül annak köszönhetően, hogy a pápaiak együttműködnek egy cseh kempingklubbal.

Kapcsolódó
Különleges kemping épült Matyóföld szívében
A város sok érdekességet tartogat a pihenni vágyó turistáknak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik