Virágzó vidékünk

Megválasztották az ország legjobb kempingjét

Facebook / Balaton Tourist
Facebook / Balaton Tourist

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a „Legjobb kemping” díjat a magyarországi kempingek közül az ACSI vendégeinek szavazatai alapján, közölte a társaság a veol.hu-val.

Kapcsolódó
Hat jurtát építettek a Bükk tetején
Bükkszentlélek pálos kolostorromja közelében épült az új vándortábor bázis.

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 000 szavazó véleménye alapján. A megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában.

A közlemény szerint a kempingezők Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést regisztrálnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat látogatóiknak.

Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója arról beszélt, a díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat.

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu az északi part legnagyobb vízparti kempingje, amely saját stranddal rendelkezik homokos partszakasszal, továbbá gyerekmedence, úszómedence, óriáscsúszda is rendelkezésre áll a nyári időszakban.

Kapcsolódó
Ilyenek voltak a régi kempingek a Balatonnál
Hol van az a nyár, hol a régi szerelem?
Olvasói sztorik