Virágzó vidékünk

Pénztárcabarát gyógyfürdők Budapest környékén

Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő6Facebook
Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő6Facebook
Érdemes ezeket felkeresni.

Mindenhol elszálltak az árak, nincs ez másképp a strandok, fürdők, gyógyfürdők esetében sem. Mégis, még Budapest vonzáskörzetében is találhatunk pénztárcabarát gyógyfürdőket, ahová érdemes ellátogatni.

A termalonline.hu segítségével összegyűjtöttük ezeket.

Albertirsai Strandfürdő
A fürdő a 2023-as szezonban június 9-től szeptember 3-ig tart nyitva, hétfő kivételével, akkor a fürdő szünnapot tart. Cserében a hétvégéken, pénteki és szombati napokon éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, kedden és csütörtökön pedig reggeli úszást tartanak 7-től 9-ig.
Az ötmedencés fürdő jegyárai kedvezőek. A felnőtt jegy 2450 forint, a diák és nyugdíjas jegy 1800 forint. Gyerekjegy is van, ennek ára 1300 forint.

Gödi Termálfürdő
Gödön a termálfürdő egész évben üzemel. A strandfürdő területén három medence található, a gyógyvizet, a sportolást kedvelők is megtalálják a számításuk és a gyerekek is pancsolhatnak. A belépők ára – felnőtt jegy 2400 forint, kedvezményes jegy 1700 forint.

Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő
A Pest vármegye délkeleti részén található Nagykátán fedett gyógyfürdő és strand 7 medencével – amelyből 2 fedett, -gőzkabinnal, finn és infraszaunával várja a fürödni vágyókat. A strandra külön jegy is váltható felnőtteknek 2500, diákoknak 2000 forintért. Családi belépő vásárlásra is van lehetőség.

Tápiószentmártoni Strandfürdő
A Tápiószentmártoni Strand- és Termálfürdő a nyári szezonban 4 különböző méretű és hőmérsékletű medencével várja a vendégeket. A fürdő májustól végétől szeptember közepéig tart nyitva. A látogatók pihenését és kikapcsolódását egy úszómedence, egy gyógyvízű ülőmedence, egy strandmedence és a gyerekek részére egy gyerekmedence nyújtja. A további szórakozásra vágyók igényeit sportpálya, játszótér és büfé is várja.
A belépőárak felnőtteknek 2000 forint, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1400 forint.

Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand
Egy év kihagyás után idén ismét megnyitotta kapuit a Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand. A felújítást követően a létesítmény megtartotta kedvező árait, így idén is érdemes felkeresni. A felnőtt napijegy ugyan 2000 forint, a gyerekek és az idősek azonban már 1000 forintért is élvezhetik a fürdőt.

Kapcsolódó
Balatoni az ország első ötcsillagos minősítésű strandja
Országszerte zajlik a szabadvízi strandok minősítése és a Vízparti strandok védjegy odaítélése.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik