Virágzó vidékünk

Magyar kemping Európa legjobbjai között

Európa legnagyobb kempingmagazinja, a Caravaning a kontinens harmadik legjobb kempingjének választotta a pápai Várkert Termál Kempinget.

A pápai létesítményt csak egy görög és egy portugál kemping előzi meg, ami azt jelenti, hogy a magyar helyeket tekintve idén is a pápai lett a legjobb – írta cikkében a Veol.

A Várkert Termál Kemping Magyarország első és egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kempingje, amely korábban több nemzetközi kempingszervezettől kapott kiváló minősítést. A legfrissebb elismerést Gerhard Hofmann, a kemping tulajdonosa osztotta meg a közösségi médiában.

Folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, hogy miben kell változnunk, fejlődnünk, mi az a plusz, amivel ott tudunk maradni Európa élvonalában. Minden évben az inspektorok bejelentés nélkül, a legváratlanabb időpontokban jelennek meg, ami azt is jelenti, hogy nekünk az év 365 napján azt a szintet kell hozni, amit ez az öt csillag megkíván, amit nemcsak megszerezni, de megtartani is nehéz

– fogalmazott a lapnak Dekovics-Ódor Noémi ügyvezető, akitől hozzátette: a Caravaning szakújság a kempingszakma minősítései és a vendégek értékelései alapján állította össze a sorrendet.

Ahogy korábban már írtunk róla, 2023-ban a nyitás óta eltelt 19 esztendő legjobb szezonját tudhatja maga mögött a kemping, miután augusztusban 9208 vendégéjszakát regisztráltak, ez azt jelenti, hogy nemcsak a vendéglétszám növekedett, hanem az itt töltött idő is nőtt.

Az idei szezonban Ausztriából, Németországból, Szlovákiából, Csehországból érkeztek hozzájuk turisták, de nagyon sok volt a finn, a norvég és a svéd vendég, sőt még a tengerentúlról is üdvözölhettek pihenni vágyókat.

Dekovics-Ódor Noémi hozzátette, idén minden valószínűség szerint sikerül megdönteni a COVID előtti rekordot, amikor éves szinten 37 480 vendégéjszakát regisztráltak, hiszen az október 1-jei számadatok alapján már meghaladták a 36 ezret.

Kapcsolódó
Magyarország legjobb kempingje a pápai
A holland ACSI, Európa piacvezető kempingspecialistája a pápai Várkert Termál Kempinget választotta meg az ország legjobbjának.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik