Virágzó vidékünk

Ellopták a komáromi adventi koszorú díszeit

Facebook/Komáromi Kulturális Csoport
Facebook/Komáromi Kulturális Csoport
A koszorút a zord időjárásban közel három napon át rakták össze és díszítették a Komáromi Városgazda Kft munkatársai, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy a komáromiaknak szebb legyen az ünnep.

November 27-án hétfő reggelre Komárom város adventi koszorújáról több dísz is eltűnt, olvasható a Komáromi Kulturális Csoport Facebook oldalán.

Mint azt kiemelték:

A koszorút a zord időjárásban, szélben, sárban, hidegben, közel három napon át rakták össze és díszítették a Komáromi Városgazda Kft munkatársai, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy nekünk, komáromiaknak szebb legyen az ünnep. Mielőtt bárki úgy dönt, hogy esetleg saját otthonába innen viszi haza a karácsonyi díszeket, kérjük, erre is gondoljon.

A Komáromi Kulturális Csoport abban reménykedik, hogy a közzétett poszt segítséget ad abban, hogy aki elvitte az éjszaka leple alatt a koszorú díszeit vissza is helyezi azt az eredeti helyére.

Arra kérünk minden kedves ismerősünket és a helyieket, hogy vigyázzunk közös értékeinkre. Az, hogy az ünnep szép és valóban meghitt legyen, rajtunk is múlik, mi mindent megteszünk ennek érdekében. Kérni nem szégyen, mi pedig szívesen adunk, ha tudunk.

– olvasható a bejegyzésükben.

Kapcsolódó
December 24. vasárnapra esik: mikor lesz így advent első és utolsó vasárnapja?
Egy római katolikus pap levezette a választ a kérdésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik