Virágzó vidékünk

Csodás arcát mutatja az éj leple alatt a behavazott Mátra

demecs norbi
demecs norbi
Demecs Norbi gyönyörű felvételei Kékestetőn, Galyatetőn és Mátraszentimrén készültek.

Demecs Norbi hivatásos túravezető, túraszakértő, idegenvezető és túrablogger, Heves vármegye nagykövete – akinek gyönyörű természetfotóival több alkalommal találkozhattunk már a Sokszínű vidéken – munkája közben fotósként is emlékezeteseket alkot.

demecs norbi

Kedvenc helye a Mátra, melyet az év minden időszakában a tenyerén hordoz, de készített már gyönyörű felvételeket a magyar tenger partjáról és külföldi kalandozásai során Izlandról is.

Ezen a héten “törzshelyéről”, a Mátrából jelentkezik rendszeresen a Demecs Norbi túrái Facebook oldalon, visszaadva azt az élményt, amit a várt és gyorsan leesett hó nyújt, beragyogva a tájat.

Képgalériánkban megtekinthetők azok a csodálatos felvételek, melyeket a fiatal túravezető az éj leple alatt készített Kékestetőn, Galyatetőn és Mátraszentimrén.

Galéria

Demecs Norbi közben minden érdeklődőt invitál két, felejthetetlennek ígérkező december 3-i, vasárnapi túrájára ebben a hófödte, mesés környezetbe. Ezen a napon délelőtt forraltboros mátrai adventi túrán, délután pedig fuvola koncerttel színesített fáklyás túrán vehetnek részt a természetbarátok.

A túra részletei IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kapcsolódó
Fagyos, de szívmelengető a napnyugta az ország tetején
Mindig más, mindig csodás. Olykor hűvös, fázós, fagyos, mégis izzó, szívmelengető, reményt adó.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik