Virágzó vidékünk

Meseerdőként várja az utasokat az adventi villamos Miskolcon

facebook/bazin levente
facebook/bazin levente
A meseerdőben siklik a szán és ropog a hó, felszállni rá most igen jó.

Idén nagy meglepetéssel készült az utasoknak a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK), hiszen egy kívül-belül megújult Miskolci Adventi Villamost álmodtak és valósítottak meg.

Ez a tizenkettedik alkalom, amikor ez az ünnepi szerelvény kigördül az MVK remízéből, különlegességekkel és újdonságokkal megújulva. A szerelvény ugyanis mesebeli erdővé változott.

A villamos belsejében a búbos kemence helyett Miskolc egyik ikonikus nevezetessége jelenik meg, amely varázslatossá teszi az utazás hangulatát. Elköszöntek a Szépség és a szörnyeteg mese szereplői is, helyükbe a kis erdei állatok léptek: a házigazda idén Táltos, a rénszarvas, aki segítségül hívta barátait, Sündisznócskát, Uhu a baglyot, a kedves kis mókusokat és a mindig csiripelő madarakat.

facebook/bazin levente

A meseerdőben siklik a szán és ropog a hó, felszállni rá most igen jó. Hogy milyen csodákat rejt a Miskolci Adventi Villamos, azt alábbi képgalériánkban megmutatjuk.

Galéria
Fotó: Veres Pál

Az MHD86.cz közlekedési magazin eddig hat alkalommal rendezte meg azt a versenyt, melyen Európa legszebb adventi villamosára lehet szavazni, s a kezdetek óta minden évben a miskolci villamos nyert.

A szavazás idén is elkezdődött, IDE KATTINTVA lehet szavazni. Hajra Miskolci Adventi Villamos!

Kapcsolódó
Útjára indult az ezer színben pompázó budapesti fényflotta
Öt kilométernyi fényfüzérrel, 140 000 energiatakarékos LED-izzóval díszítve, hangulatos fényben pompázva indult el a BKV ünnepi fényflottája.
Olvasói sztorik