Virágzó vidékünk

Fényárban úszik a bodrogkeresztúri csodakert

Tarhos Ferenc
Tarhos Ferenc
A Kata Fényei először 2021-ben állította ki a nagyközönség számára a lélegzetelállító ünnepi fényinstallációit.

Az adventi és a karácsonyi ünnep hangulatához hozzá tartozik a hangulatos fény. A meghittséget adó gyertyák lángja, a különféle díszek színes fényei, amiknek a segítségével kellemes hangulatot tudunk magunk köré teremteni vagy épp, ha ünnepi fényeket látunk a lelkünk még jobban a karácsonyra hangolódik.

A Kata Fényei először 2021-ben állította ki a nagyközönség számára a lélegzetelállító ünnepi fényinstallációit. 2021-ben még csak Sátoraljaújhelyen volt megtekinthető, 2022-ben pedig már Szerencsen is láthatóak voltak a saját tervezésű dekorációik, 2023-ban pedig már Bodrogkeresztúron, a Kata Fényei Csodakertje kiállítás keretén belül is, ahol a ragyogó karácsonyi fények mellett adventi kézműves vásár, forró italok, ünnepi falatok és meglepetések is várják a látogatókat

– írta Facebook bejegyzésében Tarhos Ferenc.

Tarhos Ferenc

A Kata Fényei Csodakertben tett látogatásáról és a különleges ünnepi hangulatról Tarhos Ferenc fotókat is készített, amik az alábbi galériában tekinthetőek meg.

Galéria
Kapcsolódó
Kinyitott a Karácsonyi Meseház Csákánydoroszlón
A látványelemek közül a Betlehem idén sem maradhatott ki, és ezzel karöltve a megújult mézeskalács-ház idézett igazi karácsonyi hangulatot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik