Virágzó vidékünk

Kinyitott a Karácsonyi Meseház Csákánydoroszlón

facebook/karácsonyi meseház/archív
facebook/karácsonyi meseház/archív
A látványelemek közül a Betlehem idén sem maradhatott ki, és ezzel karöltve a megújult mézeskalács-ház idézett igazi karácsonyi hangulatot.  

November 26-án megnyílt a Karácsonyi Meseház Csákánydoroszlón, a Fő út 102. szám alatt pontban 17 órakor gyulladtak fel a fények. Pazar látvánnyal várta az érdeklődőket Gyurján János ötletgazda, aki a nyitásra manójelmezbe bújt, írta honlapján a Vas Vármegyei Hírportál.

Vasárnap délután egy igazi mesebirodalomba cseppenthettek az érdeklődők, akik meglátogatták a Csákánydoroszlóban álló Karácsonyi Meseházat. A korán beköszöntő estében pompás fények hívogatták a látogatókat, de nem csak a gyönyörűen kivilágított porta adta meg a szívet melengető ünnepi hangulatot, hanem a jegesmedvék, a pingvinek, a hóemberek, a szarvasok is az élményt gazdagították.

Több százan keresték fel vasárnap délután a csodák kis birodalmát, amely minden eddiginél látványosabbra sikerült. A látványelemek közül a Betlehem idén sem maradhatott ki, és ezzel karöltve a megújult mézeskalács-ház idézet igazi karácsonyi hangulatot. Világító fákat – kisebbeket és nagyobbakat – és gyönyörűen feldíszített karácsonyfákat lehetett megcsodálni Gyurján Jánosék udvarán, ahol karosszékben ülve várta gyerekeket a Mikulás.

Minden látogató egy jelképes ajándékkal is gazdagodott, de az igazi meglepetést kétségkívül a Karácsonyi Meseház bámulatos világa jelentette mindenkinek.

A Karácsonyi Meseház január 6-ig látogatható, naponta 17-20 óráig.

Kapcsolódó
December 24. vasárnapra esik: mikor lesz így advent első és utolsó vasárnapja?
Egy római katolikus pap levezette a választ a kérdésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik