Virágzó vidékünk

Karácsonyfa és kandalló díszíti a somogyi falucska buszváróját

facebook/gyöngyszem óvoda
facebook/gyöngyszem óvoda
Kisbajomban is ünnepi díszbe öltöztették a buszmegállót.

Mint arról a Sokszínű vidéken beszámoltuk, a picinyke Somogy vármegyei faluban, Lullán hagyomány, hogy karácsony előtt a helyiek feldíszítik a buszvárót. Az elmúlt napokban Kisbajomban is karácsonyi hangulatúra varázsolták a buszmegállót, ahol a helyiek a várakozás idejét kellemes hangoltban tölthetik, és bárki megcsodálhatja, aki arra jár.

A kivilágított váróba szaloncukorral feldíszített karácsonyfa, kényelmes fotel és kandalló is került. Szelidné Gerencsér Angyalka Kisbajom polgármestere elmondta: hagyomány már, hogy minden évben feldíszítik a buszvárót, írta honlapján a Sonline.

Harmadik alkalommal meleg hangulatot varázsoltunk a megállóba, egy nappalit idéz a díszítésünk, amelyben adventi koszorú, karácsonyi terítő, valamint az ablakban angyalkák is helyet kaptak

– nyilatkozta Szelidné Gerencsér Angyalka Kisbajom polgármestere, a portál megkeresésére.

facebook/gyöngy óvoda

Céljuk többek között az volt, hogy rend legyen a buszváróban.

Nagy örömünkre semmi sem tűnt el a díszek közül, sokan fényképeznek itt, míg várnak a buszra, de más településekről is érkeznek hozzánk látogatók

– részletezte Kisbajom polgármestere, aki hozzátette, hogy a különleges és igazán melegséget és ünnepi hangulatot árasztó berendezési tárgyakat a falusiaktól szerezték be Végh Gáborné nyugdíjas pedagógus és Varga Csilla óvónő koordinálásával.

Kapcsolódó
Nappalivá varázsolták a buszvárót a somogyi faluban
Egy bőröndbe gyermekruhák kerültek, amelyeket a rászorulók elvihetnek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik