Virágzó vidékünk

Zeneszóval aranyozták be Kesztölc lakosainak az ünnepet

Facebook/Kesztölc.net - www.kesztolc.net
Facebook/Kesztölc.net - www.kesztolc.net
A Szász Duó Zenekar és Családja szombat este, saját kisteherautójával több órán át járta Kesztölc utcáit, hogy szebbé tegyék a lakosok ünnepi készülődését.

Szívhez szóló dallamok szálltak az égbe, zeneszó töltötte meg december 23-án, szombaton kora este Kesztölc utcáit. A Szász Duó Zenekar és Családja a sűrű hóesés közepette kisteherautóval járta végig a települést, az egyes porták előtt kedves szóval és egy korty itallal is fogadták az érdeklődőket, írta honlapján a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál.

A december 17-i kesztölci adventi vásáron fogalmazódott meg benne, hogy valamit még érdemel a falu. Úgy szerettek volna élményt nyújtani a helyieknek, hogy az ne kerüljön nekik semmibe, ne vegyék el senkinek a szabadidejét, de mégis egy szép emlékkel kívántak kedveskedni a kesztölcieknek. Lényegében ez motiválta őket abban, hogy ötletükkel hagyományt teremtsenek, a kezdeményezést pedig szinte teljes titokban, saját költségükből valósították meg

– nyilatkozta a portál megkeresésére Szász Huba, a Szász Duó Zenekar zenekar tagja.

Szombat este, saját kocsijukkal több órán át járták Kesztölc utcáit, hogy szebbé tegyék a lakosok ünnepi készülődését.

Szokásos karácsonyi dalokat játszottunk, így a Mennyből az angyal, a Kiskarácsony, nagykarácsony, valamint A kis Jézus megszületett című dal is elhangzott, de a Csendes éjjel, illetve a Jingle Bells-szel is megleptük a helyieket. Sokaknak okoztunk örömet, ami jó érzéssel töltött el minket

– tette hozzá Szász Huba, aki bízik abban, hogy a lakosság örömére hagyományt teremthetnek ezzel a különleges eseménnyel, és az elkövetkező években is zeneszóval aranyozhatják be Kesztölc lakosainak adventi időszakát.

Kapcsolódó
Karácsonyfa és kandalló díszíti a somogyi falucska buszváróját
Kisbajomban is ünnepi díszbe öltöztették a buszmegállót.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik