Virágzó vidékünk

Átmenetileg bezárt az eplényi síaréna

facebook/Síaréna Vibe Park
facebook/Síaréna Vibe Park
Az újranyitást január 9-re ígérik.

A Síaréna Vibe Park a Bakony szívében, festői erdei környezetben biztosítja a feltöltődést és az életre szóló élményeket egész évben az idelátogatóknak. A téli szezonban elsősorban a sportok szerelmeseié a hegy, hiszen az Eplényben található Vibe Park Magyarország legnagyobb és legmodernebb síkomplexuma is egyben.

Eplényben a következő napokban igazán változatos időjárásra számíthatunk, ahol a hőmérsékleti ingadozás 11°C-ig emelkedik, néha pedig akár -1°C-ig is süllyedhet

– írta a likebalaton.hu.

Az eső és az enyhe hőmérséklet hatással lehetnek a sípályák állapotára, különösen, ha a hőmérséklet megmarad a fagyponthoz közeli vagy afeletti értékeken. Bár a hóágyúk teszik a munkájukat, a természet ereje gyakran felülírhatja a technológiai erőfeszítéseket, így a pályák minőségét ez az időszak próbára teheti. A síelni vágyóknak érdemes naprakész információkat gyűjteniük a pályák állapotáról, mielőtt útnak indulnak.

Átmenetileg bezártunk, mert a pályák állapota jelenleg síelésre és snowboardozásra nem alkalmas. Tervezett újranyitás 2024.01.09-én

– közölte a Facebookon a Síaréna Vibe Park.

Kapcsolódó
Megújulva nyitja meg kapuit az eplényi síközpont
Síaréna Vibe Park néven nyitja meg kapuit a síelést és a hódeszkázást kedvelők előtt az eplényi síközpont, amely már nem csak télen várja a sportolni vágyókat, hanem mind a négy évszakban működni fog.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik