Virágzó vidékünk

Festői szépségű légifotók készültek Szegedről

dronair
dronair
Jöttek a felhők, felszállt a drón, és különleges fények között örökítette meg a várost.

Napnyugta közeledtével küldte fel a szegedi égboltra gépét Dronair – Bozóki Péter, aki már régóta készít látványosabbnál, látványosabb drónfotókat a városról és hazánk más tájairól is.

Galéria
dronair

A mostani repülés különleges és egyedi látványvilágban mutatják be Szegedet, hiszen a fény és a felhők úgy találkoznak egymással, hogy a lila, a kék, a rózsaszín, a sárga, vörös különböző árnyalatai festik meg az eget.

dronair

Írhatnák, hogy kész festmény lett Szeged felett az ég.

dronair

A Széchenyi tér, a városháza és a város jellegzetes belvárosi bérházai mellett, láhatjuk a sugárutakat, Rókust, a Bertalan híd környékét és átleshetünk Újszegedre is – a fenti galériánkban végig is lapozhatja az összes képet.

dronair

A fotóstól megtudtuk, hogy 14 éve modellezik repülőkkel, de drónt csak 8 éve vett és az első légifelvételt 6 éve készítette el.

dronair

Azóta már nem repülök csak drónnal. Elsősorban filmezek, reklámok, videóklippek készítése fesztiválok alkalmával, ahogy most is. Jelenleg a Szegedi Borfesztiválnak videózok, és mivel pont kint voltam, hogy kezdjem a munkát, megérkeztek a felhők. Láttam a radaron, hogy mellettünk megy el a vihar, igy felszálltam. Mondhatom, hogy jókor voltam jó helyen. Szeretem Szegedet, ezért mikor tehetem, fotózom a magasból

– mesélte Péter, aki a földön is fotózik gyakran, a kedvenc technikája pedig a timelapse, hyperlapse.

Kapcsolódó
Lenyűgöző fotók a szegedi adventi forgatagról
Szinte eláll az ember lélegzete.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik