Virágzó vidékünk

Felgyújtottak egy kabint az orosházi gyógyfürdőben, ki kellett menekíteni a vendégeket

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons
A tüzet a gyanú szerint egy férfi szándékosan okozta, őt a rendőrök előállították, büntetőeljárás indult ellene.

Tűz ütött ki az Orosháza-Gyopárosfürdői Fiziko- és Balneoterápiás Központban szerda délelőtt, az eset során senki sem sérült meg; a gyanú szerint szándékos gyújtogatás történt, tájékoztatta a központot működtető Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet az MTI-t.

A dolgozókat és a vendégeket orosházi, valamint mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók kísérték ki az épületből, majd a füsttel telítődött helyiségeket átvizsgálták. A tűzoltók a felderítés során az egyik öltözőben egy magától kialudt, megégett tusolókabint találtak. A tűz nem terjedt tovább, az eset során senki sem sérült meg

– részletezték a közleményükben, és hozzátették, hogy amíg a tűzoltók átvizsgálták az épületet, a kezelésen lévő betegek az utcán vártak.

A tüzet a gyanú szerint egy férfi szándékosan okozta, őt a rendőrök előállították, büntetőeljárás indult ellene.

A gyógyászati központ azon a részén, amelyet a tűz érintett, az orosházi kórház munkatársai végzik a kezeléseket. Az egészségügyi intézmény munkatársai megkezdték a kár felmérését, ennek végeztével azonnal nekikezdenek az érintett helyiségek helyreállításának

– írták, és kiemelték, a tűz nem érinti a gyógyászat működését, nem lesz leállás, minden előjegyzett száraz és vizes kezelést és orvosi vizsgálatot elvégeznek. A tűzeset a gyopárosi fürdő működésére nincs befolyással.

Kapcsolódó
Ez az ország legújabb gyógyfürdője
Január 12-én kapták kézhez Kisteleken azt a határozatot, ami szerint termálfürdőjük hivatalosan is gyógyfürdő lett.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik