Virágzó vidékünk

Egészségügyi és wellness komplexum nyílt 160 hektáron

Evergreen Health
Evergreen Health
A kehidakustányi Evergreen Healthben minden arról szól, hogy jól, sőt, jobban érezzük magunkat.

A hoteleket azért szeretjük, mert az ott töltött néhány napig jól érezhetjük magunkat. A Zalacsány és Kehidakustány határában levő Evergreen Health azt tűzte ki célul, hogy ne „csak” az ott töltött idő alatt legyünk jól, hanem a szolgáltatásainak, kezeléseinek, terápiáinak köszönhetően a szálloda elhagyása után is.

Evergreen Health

Az év elején átadott, húsz szobás, holisztikus, egészségközpontú luxusszálloda komplett egészségügyi és wellness, valamint sport szolgáltatásokkal felszerelt komplexum világszínvonalú technológiával, képzett orvosokkal és modern, valamint a tradicionális keleti terápiákat is alkalmazó kezelésekkel várja az egészségesebb életre vágyókat. Természetesen emellett ugyanúgy pihenhetünk, töltődhetünk, egészséges és ízletes ételeket ehetünk, mint egy „átlagos” hotelben.

Morvai Linda

A helyszínen egy laborvizsgálat után, belgyógyász, kardiológus, bőrgyógyász orvos és dietetikus segítségével kezdődhetnek meg a személyre szabott kezelések, a zöld környezet és a modern technológia pedig testi és lelki feltöltődést garantál az egészség jegyében.

Galéria

Itt elérhető hazánkban elsők között a Nad+ infúzió, így kipróbálhatjuk Hollywood egyik kedvenc öregedésgátló kezelését, de megtalálható a többek között gyulladáscsökkentő hatású hidrogénterápia és a sportolók által kedvelt, testet „lefagyasztó” krioszauna is. Ezek mellett a tradicionális gyógyászatra is van lehetőség, a kínai orvoslás is vívmányait is megtapasztalhatjuk.

A belső fittség mellett szó szerint a bőrünkben is jobban érezhetjük magunkat, ha igénybe vesszünk az arcápolási, testkezelési szolgáltatások valamelyikét, például arctisztítások, anti-ageing, különféle masszázsok.

A testi egészség mellett a lélek egészségére is odafigyelnek, a stresszoldó kezelések, meditációk, traumakezelés mellett aerial-jógával, masszázzsal, wellness-szel töltődhetnek a vendégek.

A kezdő és a profi golfosok is kipróbálhatják magukat a hotelt körülvevő, 18 szakaszos, 6351 méter hosszú, nemzetközi bajnoki golfpályán, akár oktatást igénybe véve is.

Bár nem nehéz eltölteni több napot is a hotel területén, azonban pár kilométeren belül felfedezhetjük a kehidakustányi Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőt vagy horgászhatunk a Zalacsányi-tóban. Nem kell sokat utazni Hévízig és Keszthelyig sem.

Kapcsolódó
Kehidakustány is belépett a gyógyhelyek közé
Az 1100 fős település nagyrészt a fürdő kiépítésének köszönheti a fejlődését.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik