Virágzó vidékünk

Virágtenger pompázik a völgyváros szívében

hegedűs márk
hegedűs márk
Salgótarján korábban elnyerte az Országos Arany Rózsa minőségi díjat is a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen.

Salgótarjánban kora tavasztól késő őszig virágok sokasága öltöztet színesbe utcákat, tereket, díszíti a körforgalmakat, hangulatossá varázsolva a völgyváros környezetét.

A település virágosításáért Salgótarján korábban elnyerte az Országos Arany Rózsa minőségi díjat is a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen.

Nógrád vármegye székhelyének önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít a belváros virágosítására, mely csodálatos látványt kínál a helyieknek és a városba látogatóknak egyaránt. Így történt ez 2024 nyarán is, amikor valóságos virágerdő díszíti a völgyváros “szívét”.

hegedűs márk

Hegedűs Márk fotóriporter – aki évek óta figyelemmel kíséri Salgótarján minden rezdülését, programjait és rendezvényeit – ezúttal sétált egy jót a belvárosban, és felvételeivel visszaadta a virágok nyújtotta gyönyörű látványt.

A képre kattintva galériánkban bekukkanthatunk a völgyvárosi virágtengerbe.

Galéria
Kapcsolódó
Azahriah és a nyári völgyvárosi fényfoszlányok
Egy fiatal salgótarjáni fotós képei a borongós őszi napokon a mögöttünk hagyott nyár emlékezetes pillanatait mutatják be.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik