Virágzó vidékünk

Nappalivá alakították át a bakonyi falu buszmegállóját

Facebook/KisKovász Pajta & Inn
Facebook/KisKovász Pajta & Inn
A nagyteveli buszmegálló várakozóját rusztikus nappalivá változtatták, ahol öröm a várakozás minden pillanata.

Veszprém vármegyében nem mindennapi buszmegállókban tölthetik az idejüket a tömegközlekedésre várakozók. Az elmúlt napokban a nagyteveli buszmegálló várakozóját rusztikus nappalivá változtatták a szorgos kezek, ahol az idő olyan gyorsan elillan, hogy csak azt veszik észre a várakozók, hogy már be is gördült a busz. Ebben a különleges nappaliban, olyan kellemes érzés keríti hatalmába az embert, mintha otthon volna.

Ha Nagytevelen jársz, mindenképpen ejtsd útba a faluközpontban a buszmegállót, írta közösségi oldalán a KisKovász Pajta & Inn.

A mai napon összegyűlt a falu apraja-nagyja és kicsinosította a várótermet. Ha buszra vársz, ülj le, olvass könyvet, vagy csak merengj el a hintaszékben, aztán egy gyors smink vagy frizura igazítás – mert tükör is van ám -, és már robog is veled a busz. Irány a Bakony!

– részletezték a bejegyzésükben a buszváró különleges hangulatát.

A Veszprém vármegyei kistelepülések szinte versengnek abban, hogy melyikben rendeznek be rendhagyóbb módon buszvárót, konyha, olvasószoba vagy nappali hangulatát megteremtve. Ezzel pedig nagy örömet szereznek nem csak a buszra várakozóknak, hanem minden arra járónak, akik megcsodálják és pár percre megpihennek ezekben a nem mindennapi várókban.

Kapcsolódó
Olvasó buszmegállót alakítottak ki Palkonyán
Gyorsabban telik az idő egy jó könyv társaságában.
Olvasói sztorik