Józsa Sándor gyermekkora helyszínén, Cegléden valósította meg álmai gazdaságát és nagymamáink korhű vendéglőjét. Testvérével, Zsuzsával Cegléden születtek, itt töltötték a legszebb gyermekkori éveiket, és felnőttként úgy gondolták, hogy ez az a hely, ez az a ház, amit tovább kell örökíteni.
Sándor álmai mentén, barátok segítségével felújította a nagymama romos házat, és létrehozta a kistermelői gazdaságot is. Az eredmény pedig egy olyan tanyasi vendéglő, ami nem csupán a régi időket idézi, de a vendégasztalra is a saját gazdaságban termelt növények és az itt nevelt állatok feldolgozásából nyert alapanyagokból készült ételek kerülnek. A falusi vendégasztal szolgáltatás keretében a vendégeket igazi házi finomságokkal kényeztetik. Autentikus receptek, hagyományos és modern főzési technológiák, a lelkesedés és a kedves vendéglátás az, amiért igazán szerethetővé vált a tanya.
Mindemellett változatos programokat is kínálnak, melynek célja nem csak a szórakozás, hanem az együtt tanulás. A sütés-főzés vagy éppen az állattartás, növénytermesztés praktikáit örömmel megosztják az érdeklődőkkel.
A Józsa tanyán idén is folytatják a nagyi féle vasárnapi ebéd kínálatot is, melynek része az orja leves, és a tanyasi vegyes tál is. Az ebéd hozzávalóit pedig természetesen a tanyán működő gazdaság biztosítja.
A példaértékű tanya életéről, mindennapjairól, az igazi falusi disznótor élményeiről és a szalagos fánk titkairól az alábbi videóban láthatunk részleteket.