Virágzó vidékünk

Idén először rendezik meg a Szállodák Éjszakáját

pixabay
pixabay
Országszerte színes programokkal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal várják az érdeklődőket.

Idén először rendezik meg Magyarországon a Szállodák Éjszakáját. A kezdeményezéshez országosan több szálloda is csatlakozott, írta a Szállodák éjszakája.

Miről szól a szállodák éjszakája?

Magyarország első szállodái több mint 300 évvel ezelőtt nyitották meg kapuikat vendégeik előtt. A szállodák nagy része gyógyszálló volt, mivel Magyarország termálvizeinek kihasználása már a huszadik század elején megindult. A történelmi szállodák a múlt emlékeit elevenítik fel, miközben modern kényelmet biztosítanak, míg a boutique szállodák egyedi stílusukkal és személyre szabott szolgáltatásaikkal kínálnak felejthetetlen élményeket.

Minden szálloda egyedülálló hangulatot teremt, amely magával ragadja a látogatókat, és lehetővé teszi számukra, hogy megéljék a különleges pillanatokat és élményeket. Egyidejűleg hordozzák magukban a történelem hangulatát, legyenek azok városi vagy vidéki helyszíneken, miközben lenyűgöző környezet veszi őket körül.

A Szállodák Éjszakája egy kulturális rendezvénysorozat.

A Szállodák Éjszakája egy olyan kulturális rendezvénysorozat, a tematikus séták során betekintést nyerhetünk a szállodaipar és a turizmus mindennapjaiba. Felfedezhetjük azokat az impozáns szállodákat is, melyek történelmi jelentőséggel bírnak, izgalmas és érdekes történeteket ismerhetünk meg egy-egy körbevezetés során.

Színes programokkal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal is várják az érdeklődőket.Az eseményen résztevő szállodákban olyan programokra számíthatsz, mint a borkóstoló, az isteni welcome drinkek, izgalmas kvízek, kalandos éjszakai körtúrák és különböző nyereményjátékok.

Országszerte várják a látogatókat.

Az Országos rendezvénysorozat keretein belül budapesti, más nagyvárosi, illetve vidéki helyszíneken látogathatók meg a csatlakozott szállodákat.

A helyszínek közt szerepel Budapest, Pécs, Eger, Sopron, Keszthely, Bükfürdő, Mezőkövesd, Bélapátfalva és Salgótarján is.

Október 18-19-én este számos szálloda nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt országszerte.

A rendezvénysorozatról bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Kapcsolódó
Balatonalmádi hotel az év legjobb wellness szállodája
Tizenhatodik alkalommal adták át az Aranynap-díjakat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik