Otthon készült

Így lesz tökéletesen ropogós a sült krumpli

getty images
getty images
Ne kövesd el ezt a hibát sütés közben!

Hiába próbálkozol, mégsem sül ropogósra a fagyasztott krumpli? Egy gyakori hiba lehet az oka, ami mindig elrontja az eredményt, írta a mindmegette.

 Sokan túlzsúfolják a tepsit vagy a légkeveréses fritőz kosarát. Ilyenkor a krumpli nem sül, hanem inkább párolódik, mivel nem tudja megfelelően körbejárni a forró levegő. Ez az egyik leggyakoribb hiba, amit sokan elkövetnek a fagyasztott krumpli sütésénél – ezért nem lesz ropogós az elkészült burgonya

– mutatott rá David Nayfield, a neves séf.

Az alábbi galériában megmutatjuk azokat a praktikákat, amikkel egészen biztos tökéletesen roppanós lesz a sült krumpli. 

4 fotó

Bemutattunk 3 trükköt a fokhagyma villámgyors pucolásához, valamint bemutattunk egy filléres trükköt, amivel könnyedén eltávolíthatjuk a vegyszert a gyümölcsökről.

Kapcsolódó
Pár egyszerű trükk és kész is a tökéletes főtt kukorica
Megmutatjuk a legbiztosabb tippek, hogy ne csak álmodozzunk a tökéletes főtt kukoricáról.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik