Otthon készült

Miért esik le mindig a panír a rántott húsról? Itt a megoldás

Pexels
Pexels
Ez az 5 leggyakoribb hiba a rántott hús készítésénél.

A magyar családok legtöbbjénél nincs ünnepi ebéd rántott hús – vagy zöldség, sajt – nélkül.

Kevés bosszantóbb dolog van a konyhában annál, amikor a gondosan elkészített bundás hús a serpenyőben „levetkőzik”. A panír ott marad az olajban, a hús pedig anélkül pirul tovább – és oda a ropogós élmény. Hol rontjuk el? A Mindmegette végigvette a leggyakoribb hibákat és azt is, hogyan lehet elérni, hogy a panír biztosan a helyén maradjon – sőt, szuperropogós legyen!

Az öt leggyakoribb hiba a rántott hús készítésénél

5 fotó

Korábban már írtunk a rántott pálpusztai sajt és a legpuhább fokhagymás rántott karaj receptjéről és beszámoltunk arról is, hogy aggódnak a bécsi szelet jövőjéért egy osztrák tartományban.

Kapcsolódó
Toplista: ezeken a helyeken készítik a legjobb rántott húst Magyarországon
Szakértők idén is összeállították Magyarország legjobb rántott húsozós helyeinek listáját.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik