Életmód

Magyar falu várja a szurkolókat Franciaországban

Csupán egy héten át, de lesz ott magyar virtus, fesztiváli hangulat. És foci is.

A közelgő labdarúgó Európa-bajnokságra egyedülálló kezdeményezés valósul meg: június 17-24. között a franciaországi Puy St. Vincentben megnyitja kapuit a magyar szurkolói falu, ahová nemcsak azokat várják, akik magyar mérkőzésekre jegyekkel rendelkeznek, hanem azokat is akik szeretnének a francia Alpok hegyei között több ezer magyarral együtt szurkolni a válogatottnak – olvasható a falu weboldalán.

Az EB-falu különlegessége, hogy a kontinensviadalt rendező Franciaországban található, mégis mindent a magyar szurkolók igényeire szabnak. Az egyhetes turnusra befizetőket buszok szállítják Magyarországról a franciaországi magyar faluba, majd onnan az Izland és Portugália elleni mérkőzésekre jeggyel rendelkezőket szintén busszal viszik a jó 2-2,5 órás utazásra lévő Lyonba és Marseillebe.

magyarfalu

Az EB-falu helyszíne a francia Alpok szívében, a télen síparadicsomként, nyáron pedig az aktív kikapcsolódásokat kedvelők üdülőközpontjaként üzemelő Puy Saint Vincent-ben van. Az 1800 méter tengerszint feletti magasságban, varázslatos környezetben fekvő központban minden adott a fantasztikus időtöltéshez, és tradicionális francia apartmanházak várják a vendégeket.

Perzselő nap, gyönyörű természet, medencék, aktív nyaralás, fesztivál, sport, buli, foci, nyár! Ez lesz a magyar falu Franciaországban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik