Életmód

Hahó, álommeló: három hónap alatt ingyen körbeutazhatod Európát

Ha egész életedben arról álmodoztál, hogy körbeutazd Európa legcsodálatosabb helyeit, de az előző évben a spórolás helyett inkább az Instagram-lájkok gyűjtögetésével voltál elfoglalva, akkor van számodra egy nagyon jó hírünk.

A Busabout nemzetközi utakat szervező busztársaság „szabad szellemű vándorokat” keres, akik szívesen dokumentálnának egy nagy európai kalandot, mindezt teljesen ingyen.

A három hónapos túra egy tökéletes marketingfogás a cégtől, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy velük a lehető legjobb körülmények között juthatunk el a kontinens bármely pontjára.

A szerencsés kiválasztottak 15 ország 47 városát tekinthetik majd meg, köztük olyan ikonikus helyeket, mint a svájci Alpok, Róma, Barcelona és nem utolsó sorban Budapest. Arról nem is beszélve, hogy az út Párizsból indul majd és a horvátországi Splitben végződik.

Busabout

A társaság annyit kér a felejthetetlen utazásért cserébe, hogy a közösségi médiában dokumentáld a történteket. A cég keres egy vloggert, egy bloggert, valakit, aki az Instagramra tölt posztokat, és még valakit, aki a Snapchat vagy az Instagram Story-ba készít képeket. Tehát összesen négy embert.

Ha a felhívás felkeltette az érdeklődésedet, akkor április 17-ig van időd regisztrálni. Kapkodni ugyanakkor nem érdemes, mert a legprofibbakat keresik, akik valóban értenek a közösségi médiához és adott esetben a videók szerkesztéséhez, jelentkezőből pedig minden bizonnyal nem lesz hiányt.

A nyerteseket májusban hirdetik majd ki, akiknek ezt követően rendelkezésükre áll majd elegendő idő ahhoz, hogy korábbi munkahelyükön lebeszéljék a rövid szünetet és mindent beszerezzenek a túrához.

A regisztrációról minden további fontos információt megtalálsz ide kattintva.

A férfi, aki Indiából Svédországig biciklizett a szerelemért
Az egymás iránti nyitottság elengedhetetlen és fontos ahhoz, hogy megértsük és tiszteljük a másikat.

Kiemelt kép: Thinkstock

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik