Életmód
Gödöllő, 2018. június 30.Bálint György (Bálint gazda), Prima Primissima díjas kertészmérnök (b), miután átvette a Magyar Szabadságért-díjat Gémesi György polgármestertől a magyar szabadság napja alkalmából tartott ünnepségen a gödöllői Alsóparkban, a Világfa előtt 2018. június 30-án. Az utolsó megszálló szovjet katona 1991. június 19-én hagyta el hazánkat. A kivonulás után egy héttel, június utolsó szombatján tartották Gödöllőn az első magyar szabadság napját, amit azóta is minden évben megünnepelnek.MTI Fotó: Bruzák Noémi

Bálint gazda üzeni: nem zakkant meg

Az ország kertésze elhatárolódik a kamuoldalak híreszteléseitől.
Korábban a témában:

Köztiszteletnek örvend, 99 éves korában is aktívan dolgozik Bálint György, azaz Bálint gazda, akit sokan az ország kertészének is neveznek. Munkásságát számos díjjal elismerték, friss publikációi a saját weboldalán manapság is rendszeresen megjelennek.

Budapest, 2017. október 16.
A magyar népmûvészet és közmûvelõdés kategóriában Prima Primissima-díjra jelölt Bálint György kertészmérnök (Bálint gazda) budapesti otthonában 2017. október 16-án.
MTI Fotó: Czimbal Gyula
Prima Primissima Díjat nyert az ország kertésze
Magyar népművészet és közművelődés kategóriában kapta az elismerést Bálint György.

Az interneten elhíresült kamuoldalak azonban nem tisztelnek se istent, se embert, gyakran visszaélnek neves személyek nevével. Nemrégiben Bálint gazdáról is több álhír jelent meg ezeken a portálokon, melyeket Bálint György elutasított, kérve:

ha mégis ilyen környezetben találkozna a nevemmel, kezelje fenntartásokkal a forrást. Bálint gazda nem zakkant meg.

Kedves Olvasó, ne hagyja magát megtéveszteni!

Közzétette: Bálint gazda – 2018. október 24., szerda

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.