Életmód

Legyen a Balaton az irodád, vár a “Coworking Camp” Csopakon

Talán mindenki gondolkodott már azon, hogy a kollégákkal, vagy egyedül leköltözzön dolgozni a Balaton mellé és egy árnyas kempingben tejeskávék, esetleg hosszúlépések mellett dolgozzon a nyári kánikulában. Most itt a lehetőség.

Ha te is gondolkoztál már azon, milyen lenne pár napra kiszakadni, és a home office-t (vagy épp az irodát) egy balatoni kertre cserélni, akkor a Coworking Camp Csopak-ot neked találták ki.

A Balaton északi partján, a csopaki Manorban árnyas teraszok, aláfestésnek madárfütty és bakelitlemezek, inspiráló társaság, kényelmes szobák, korlátlan wifi és kávé, na meg esti lazítások és reggeli jógák várnak. Esténként közös grillezéssel, bor- és gasztrotúrákkal is készülnek a szervezők (partnerek a Szomszéd Kertje, a Jásdi Borterasz és a Homola Pincészet). Ja, hogy dolgozni is kell? Talán ilyen környezetben az sem lesz gond!

Kovács László, Szabó Dominika, Budavári Dóra mind érdekeltek a szabadon dolgozásban és a Balatonban, összedugták hát a fejüket, hogy egy olyan Coworking Camp helyszínt álmodjanak meg, ahová ők is elmennének. Lesz közös grillezés, bennfentes bor- és gasztrotúra, a Manor hetedhétországban híres reggelije, önkiszolgáló fröccsterasz, reggeli jóga, de vitorlázni és strandolni is lehet.

Május 20-tól minden hétfőtől csütörtökig 3 éjszakás/4 napos turnusokban a Balaton az irodád, 5 percre a strandtól és 15 percre a pincészetektől Csopak legszebb, hatalmas kertes szállásában.

A kínálat kecsegtető

– reggeli és vacsora
– kávé és tea
– office services: wifi, nyomtató, skype- és fókuszszoba
– munkaasztalok a hatalmas szalonban és a kertben
– társasjátékok, lemezjátszó, bakelitek, házi könyvtár
– kerékpárok, ping-pong, csocsó, petanque
– fröccsterasz csopaki borokkal
– reggeli jóga
– sunset sailing
– improvizációs színház
– közös grillparty és házibuli
– bortúra pincelátogatásokkal és vacsorával
Gasztro partnereink: Szomszéd Kertje, Jásdi Borterasz, Homola Borterasz

A turnusok időpontjairól május 20-tól június 13-ig tartó rendezvénysorozat weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik