Életmód

Dr. Jane Goodall videóüzenete: tegyük jobbá a mostani világot!

"Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben."
Korábban a témában:

Dr. Jane Goodall új videón üzent a COVID-19 koronavírussal kapcsolatban. A világhírű környezetvédő 300 napot utazik egy évben, de most ő is betartja a karantén szabályokat és barátai, orvosai tanácsára otthon marad.

Éljünk mindannyian az élet ajándékával, tegyük jobbá a mostani világot, különösen a mostani időkben. Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben: a család, a barátság, szeretet és mindenek felett az egészségünk

– mondja üzenetében Dr. Jane Goodall.

A videoüzenethez kapcsolódóan, az Országos Sajtószolgálathoz (OS) eljuttatott közleményében a Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület egyebek mellett megjegyzi:

A kórokozó átadása az ember-vadvilág konfliktus miatt történhet, mint amilyen például a vadon élő állatok illegális vadászata és elejtése. A jelenlegi válság, ami ellen együtt fogunk harcolni egy figyelmeztetés: a természettel harmóniában kell élnünk, ahelyett, hogy kihasználjuk.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ilyen színes hajókat csak a máltai kikötőkben lehet látni

Luzzukat ringat Marsaxlokkban a tenger - ez a tökéletes regény-nyitómondatnak is beillő néhány szó valójában a máltai valóság egy csodaszép szelete. Ozirisz szeme, különleges hajóroncsok és színes vízi taxik engednek betekintést Málta kultúrájának egy olyan részébe, amiről méltatlanul kevés szó esik.

Csodás tengerparti élmények, újra! (x)

Málta egyik büszkesége, hogy természetes fürdővizeinek köszönhetően az EU a vízminőség szempontjából értékelt országok három legjobbja közé sorolta.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.