Életmód

Nemes ügy mellé állt a félárván maradt hármas ikrek apukája

A Tündérkör Alapítvány a tragédia után azonnal a hajdúszoboszlói család mellé állt. Fábián Tamás most értük szólt a a jóérzésű emberekhez.

A hajdúszoboszlói Fábián családot mérhetetlen tragédia érte 2017 decemberében. A hónap közepén Fábián Tamás felesége, Letti hármas ikreknek adott életet, ám az asszony néhány órával a szülés után belehalt az úgynevezett HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményé­be.

Az ország egy emberként fogott össze a csöppségekért – Lénáért, Miráért, Milánért -, valamint édesapjukért, Tamásért, a Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forint adomány gyűlt össze. Az alapítvány azóta is segíti és folyamatosan figyelemmel kíséri a család életét, és arról Facebook oldalán rendszeresen beszámol. Ezt tette most is, igaz ezúttal az édesapa jelentkezett jótékony felhívással.

A Tündérkör Alapítvány félelmetes erőket bevetve, fáradalmat nem ismerve felforgatta értünk az egész országot. Minden követ megmozgatva azon fáradoztak, hogy Mirának, Lénának és Milánnak segítsenek bármi áron. Az alapítvány szüntelen és időt nem sajnálva folyamatosan segíti a rászoruló gyermekekkel rendelkező családokat azóta is, ha kell az év minden napján. Arra kérem azokat, akik rendelkeznek adójuk 1 %-áról, ha tehetik, ajánlják fel a Tündérkör Alapítványnak! Aki tudja, hogy jó helyre kerül és megérdemlik, akkor az a valaki én, illetve mi vagyunk. Köszönöm szépen, hogy elolvasták szavaimat

– olvasható az édesapa felhívásában.

Fábián Tamás mellékelt néhány fotót is gondolatai mellé, melyet a Tündérkör Alapítvány a Facebook oldalán osztott meg.

Mint látjuk, a törpikék jól vannak, már valamivel több mint 3 évesek, esznek, isznak és nagyon cukik. Az apuka rengeteget dolgozik, a családi összefogás működik és szépen szocializálódnak a gyerekek.

Kapcsolódó
Hármas ikreket hozott a Jézuska Miskolcra
A fiatal pár az élet legnagyobb áldását, gyermeket kapott karácsonyi ajándékba, ráadásul rögtön hármat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik